Photo of Nanna Forum  Dideriksen
Ungdomskonsulent
Nanna Forum Dideriksen
Vestre Ringgade 226, st. tv.
8000 Århus C
26259224

Ansat i Region Aarhus

Lidt om mig

Jeg er helt vild med at fortælle om, hvad Gud har gjort for og i mig. Om det er på gaden, i en tv-dokumentar, foran mange mennesker, to-mandssamtale med en muslim, ateist, kristen eller en der er midt i mellem. 
Noget der varmer mit hjerte helt vildt er, når jeg ser ledere vokse i tillid til Gud og tør gå ud på usikker grund, fordi de ønsker at følge i Jesu’ fodspor  
Jeg elsker et godt grin, en spændende snak, lækker lakrids – og løvhyttefest (festen fra Bibelen, som få kender i Danmark – men den er altså vild!).
Jeg har haft adresse 6 måneder i Aasiaat i Grønland og 6 måneder i Jerusalem, hvilket har præget mig meget i min måde at forstå verden på, men Aarhus er byen som lægger mit hjerte nært, og som jeg glæder mig over at tjene. Jeg er færdiguddannet 3K’er sommeren 2018 og jeg er en del af Aarhus Bykirke.

Fokusområder

Teenagere og unge i Aarhus

Det kan jeg tilbyde

Ledertræning, evt. gennem huddleforløb

Mindre gruppe som fælles øver sig i at blive bedre ledere. Vejledning i ledelse af sig selv, ledelse af andre og hvordan følge Guds ledelse

Sparring i opstart af nye fællesskaber

Har du lyst til at eksperimentere med at danne et nyt fællesskab, men med nogle andre rammer end vi normalt kender dem, så vil jeg rigtig gerne være med til at støtte og vejlede.     

Forkyndelse

Jeg er frisk på en udfordring, så spørg endelig, men det kunne være:

  • Hvem er Helligånden?
  • Åndens frugt
  • Hvordan bruge nådegaver?
  • Formaning
  • Kristendommens jødiske rødder
    • Messiasprofetier
    • Jødiske fester (påske, pinse, løvhyttefest)     

Sjælesorg

Har du brug for en at snakke med, så hold dig ikke tilbage.

newcomic