Ansat i Region Midt

Lidt om mig selv

Jeg  er opvokset i Nordsjælland. Jeg har gået på gymnasiet i Ringkøbing, studeret teologi i København og er nu tilbage i Vestjylland igen. Sammen med min kone Louise og vores 2 små piger er jeg flyttet til Skjern - og her er vi rigtig glade for at være landet.

Jeg elsker fællesskaber, både de store og de små, og jeg brænder for, at fællesskaber trives. Der er et stort legebarn i mig, så jeg nyder sjov og hygge, og samtidig sætter jeg stor pris på den mere dybe samtale.

Mit liv som kristen har (ekstremt kort fortalt) været en rejse, som bl.a. radikal Jesus-freak, engageret/nørdet lutheransk bibelfortolker, tvivlende og forvirret skeptiker og alt muligt midt imellem…

Fokusområde

Teenagere, unge

Jeg kan tilbyde

Forkyndelse

Kom gerne med det, som I har brug for at høre noget om.

Bibeltimer

Det kan være gennemgang af hele eller dele af en bog i Bibelen (fx et brev af Paulus, Prædikernes bog, Jobs bog, Mikas bog, Matthæusevangeliet, en salme ...) eller et bibelteologisk emne som templet, gudsbilleder, mm.

Undervisning

Gerne et teologisk emne fra kirkehistorien (fx Luther, Melanchton, Calvin, Oldkirken, lynoverblik over kirkehistorien), troslære/trosforsvar (fx sakramenterne, det ondes problem, retfærdiggørelse, opstandelse, findes Gud?, tro/tvivl)

Ledersparring

HarI lyst til at fokusere på visioner og mål i jeres IMU eller oplever I udfordringer og konflikter? Måske har I bare fået en god ide til noget, som I skal have hjælp med at få ført ud i livet? Så vil jeg rigtig gerne komme forbi en eller flere aftener.

Forbøn, sjælesorg og medvandring

Holder I lovsangsaften, bønneaften eller andet og har brug for en til at stå til rådighed for forbøn og sjælesorg, så ring endelig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

newcomic