Ansat i Region Syd

Lidt om mig

Efter at have boet de første 26 år af mit liv i Esbjerg, flyttede jeg sammen med min familie til Ågård i 2022. Der bor jeg i dag sammen med min kone Lise, som arbejder som maskiningeniør ved Gram Equipment i Kolding. Sammen har vi vores søn Elias (f. 2018) og vores datter Ronja (f. 2020)

I Esbjerg har det lokale kirke- og menighedsliv betydet meget for min tro på Gud, og glæden for de kristne fællesskaber har kun vokset sig større med tiden. Jeg brænder særligt for de mindre fællesskaber i smågrupper eller foreninger.

I 2011 tog jeg 9. klasse på Sydvestjyllands Efterskole efter 9 år på en lokal folkeskole lige uden for Esbjerg. Da jeg var færdig med niende, tog jeg STX på Esbjerg Gymnasium, hvorefter jeg i mit sabbatår tjente lidt penge og tog et ophold på Børkop Højskole i foråret 2015.

Jeg har læst en bachelor i Sociologi og kulturanalyse på SDU i Esbjerg, som i grove træk handler om at undersøge tendenser og mønstre i forskellige grupper i vores samfund. Som led i min uddannelse skrev jeg i praktikken rapporten "IMU i tal" i efteråret 2018. IMU i tal var en undersøgelse af sammenhængskraften i IMU gennem interviews og en spørgeskemaundersøgelse med besvarelser fra over 1000 IMU'ere. Interview, spørgeskemaer og undersøgelser i forskellige former er noget, jeg brænder meget for. Det sociologiske håndværk præger i nogen grad også mit arbejde i IMU, hvor end jeg nu lige finder det relevant at tage det i brug.

Før min ansættelse gik jeg i IMU i 8 år, og i al den tid har jeg altid nydt de trygge rammer og den familie-agtige følelse i lokalforeningen i Esbjerg. Samtidig har jeg også elsket at være med til at udvikle min IMU i nye og spændende retninger gennem bestyrelsesarbejde, programudvalg og mødeledelse.

Fokusområder

 • Teenagere og unge
 • Oplæg i lokalforeninger (forkyndelse, bibelstudie, målsætnings- og visionsproces)
 • Sparring med lokale udvalg (programudvalg, mødeledere etc.) og bestyrelser samt udrustning af disse gennem IMU’s Lederkursus
 • Oplæg og sparring om IMU’s Fokus
 • Event og Mørkholt Teen Camp

Jeg kan tilbyde

Sparring om jeres lokalforening

Jeg brænder for det lokale IMU! Derfor vil jeg rigtig gerne tilbyde min hjælp og rådgivning ind i de udfordringer, I møder lokalt. Jeg vil rigtig gerne hjælpe og sparre med jer om programplanlægning, smågrupper, lejr/kollektiv, mødeledelse, bestyrelsesarbejde o.l. i jeres lokale IMU-forening. Bare ring eller skriv, så snakker vi om det eller tager et møde.

IMU’s Fokus - Målsætninger og visioner

Det er vigtigt, at vi i vores lokale IMU-foreninger prioriterer tid til at tale om, “hvor vi gerne vil hen?” Det kan både handle om vores sociale og åndelige fællesskab. Eller om at tage ansvar for hinanden og de mennesker vi har omkring os. Jeg elsker at facilitere den samtale i en forening, og IMU’s Fokus er i den sammenhæng et godt redskab til det.

Oplæg - Forkyndelse og bibelstudie (IMU, teenklub og BREAK-klub)

Evangeliet om Jesus Kristus er fundamentet og eksistensgrundlaget for IMU. Derfor vil jeg gerne komme ud og læse i bibelen sammen med jer i jeres IMU og gennem forkyndelse og samtale med hinanden gå nysgerrigt til Guds ord. Så kan vi finde mere ud af, hvem Gud er, og hvordan vi skal lade os inspirere af Jesus i vores liv og hverdag i og udenfor IMU. Det er for mig at se noget at det vigtigste i IMU: At vi hjælper hinanden hen i Guds nærvær gennem f.eks. bøn, bibellæsning og lovsang.

Nedenstående er emner jeg brænder for at holde oplæg over. Men I er også velkomne til at spørge mig til et andet emne:

 • Jeremias' Bog
 • Næstekærlighed
 • Jeres fællesskab i lyset af IMU’s Fokus
 • Treenigheden
 • Disciplen og evangelisten Johannes
 • Kristen selvudvikling
 • Brevet til Filemon - det kristne fællesskab
 • Vores rejse med teknologi og medier som kristne

Forbøn og samtale

Tag fat i mig, når muligheden byder sig, eller skriv eller ring til mig, hvis du har brug for en snak omkring store eller små ting der fylder. Jeg vil også gerne hjælpe med at lægge tingene over til Gud i bøn.