Photo of Peter Kiel Bjørnholt Jensen
Ungdomskonsulent
Peter Kiel Bjørnholt Jensen
Birkekrattet 11, 2. th.
6705 Esbjerg Ø
29827201

Ansat i Region Syd

Lidt om mig

Jeg kommer fra Esbjerg og bor der med min ingeniør-kone Lise og sammen har vi sønnen Elias (f. 2018). I Esbjerg har det lokale kirke- og menighedsliv betydet meget for min tro på Gud, og glæden for de kristne fællesskaber har kun vokset sig større med tiden.

Efter endt efterskoleophold på Sydvestjyllands Efterskole, tog jeg STX på Esbjerg Gymnasium, hvorefter jeg i mit sabbatsår fik job som telefonsælger (mega drøjt), indtil jeg tog på Børkop Højskole (mega fedt) i foråret 2015. Siden har jeg taget en bachelor i Sociologi og kulturanalyse, som handler om at undersøge tendenser og mønstre i grupper og i samfundet. Blandt andet skrev jeg rapporten “IMU i tal” i efteråret 2018, som led i min uddannelse.

Jeg har gået i IMU i 8 år, og i al den tid har jeg altid nydt de trygge rammer og den gode familie-agtige følelse. Samtidig har jeg også elsket, at være med til at udvikle min lokale IMU i nye og spændende retninger gennem bestyrelsesarbejde, programudvalg og mødeledelse.

Fokusområder

 • Teenagere og unge
 • Forkyndelse/oplæg
 • Sparring med lokale udvalg (programudvalg, mødeledere etc.) og bestyrelser
 • Mission, vision og målsætning lokalt
 • Event
 • MTC

Jeg kan tilbyde

Sparring omkring jeres lokalforening

Jeg brænder for det lokale IMU! Derfor vil jeg rigtig gerne tilbyde min hjælp og rådgivning, ind i de udfordringer I møder lokalt. Jeg vil rigtig gerne hjælpe og sparre med jer omkring programplanlægning, smågrupper, lejr/kollektiv, mødeledelse, bestyrelsesarbejde o.l. i jeres lokale IMU-forening. Bare ring eller skriv, så snakker vi om det eller tager et møde.

Vejledning omkring visioner

Det stærke sociale og åndelige fællesskab i IMU kan være en god grobund for at snakke om mission, vision og målsætninger. Hvis det er noget i synes er spændende, så vil jeg ind i en sådan proces tilbyde mig med konkret hjælp, inspiration og opfølgning.

Forkyndelse/oplæg

Evangeliet om Jesus Kristus er fundamentet og eksistensgrundlaget for IMU på landsplan såvel som lokalt. Derfor vil jeg gerne komme ud og læse i bibelen sammen med jer i jeres IMU og gennem forkyndelse og samtale med hinanden gå nysgerrigt til Guds ord. Så kan vi finde mere ud af hvem Gud er og hvordan vi skal lade os inspirere af Jesus i vores liv og hverdag i og udenfor IMU.

Giv mig et emne eller lad os snakke om et relevant emne til jeres aften. Ellers kan i også spørge mig til disse emner:

 • Jeremias Bog - Relevant i dag?
 • Profeten Elias
 • Debataften: Dilemmaer omkring eksistens og tro
 • Treenigheden
 • Hvad skal vi med IMU?

Forbøn og samtale

Tag fat i mig, når muligheden byder sig eller skriv eller ring til mig, hvis du har brug for en snak omkring store eller små ting der fylder. Jeg vil også gerne hjælpe med at lægge tingene over til Gud i bøn.

newcomic