Ansat i Region Nord

Lidt om mig

Jeg er en heldig nordjysk kartoffel. Dels fordi jeg er elsket af Gud, dels fordi jeg er gift med min fantastiske mand, Thomas, og dels fordi jeg er nordjyde. Jeg er født og opvokset i Aalborg, hvor jeg også tog min uddannelse i Sociologi. Indtil for får år siden troede jeg, at resten af mit liv også skulle leves ud fra Aalborg, men Gud ville det anderledes, så nu bor vi i Hadsund. Her gør vi os meget umage for at tage aktiv del i lokalsamfundet, så i min fritid kan du ofte finde mig på Frivilligcentret, i missionshuset eller i den lokale folkekirke. Hvis ikke, så er det nok fordi jeg sidder derhjemme og spiller brætspil.

Fokusområder

  • Teenagere
  • Unge
  • Tværkulturelt arbejde

Jeg kan tilbyde

Ledersparring

Står du som ung i en lederrolle eller leder du teenagere, unge eller tværkulturelle, så hiv endelig fat i mig, hvis du har brug for en at sparre med. Husk på at ledelse ikke nødvendigvis er organiseret. Mange kristne forbilleder leder gennem deres personlighed og i hverdagssituationerne.
Hvis dit udvalg eller din bestyrelse har brug for en at dele jeres udfordringer og problematikker med, så deltager jeg gerne i et møde med jer.

Opstart af nye projekter

Vil du gerne åbne en ny IMU forening, lave en evangeliserende happening i din by, oprette en tværkulturel bibelstudiegruppe eller arrangere en retræte? Eller har du nogen helt andre idéer, som du ikke ved, hvordan du får sat i værks? Lad os se på hvilke muligheder der er for at realiserer jeres visioner. Måske kan jeg hjælpe.

Forkyndelse og undervisning

Mangler I en til at forkynde, undervise, lave workshop, give input eller komme med et oplæg i jeres fællesskab, så kommer jeg gerne. Jeg kan godt lide, at der sker mere, end at jeg kører på i en lille time, mens I lytter, så derfor kan I næsten altid regne med at blive inddraget på forskellige måder. Jeg tager glædeligt imod udfordringer i forhold til målgruppe og form. Jeg har tidligere talt over nedenstående, men hvis der er et bestemt emne, som I gerne vil arbejde med så spørg endelig.

  • Hvordan arbejder man med flygtninge?
  • Nadver
  • Evangelisation
  • Nådegaver

Venner med Jesus (målrettet en tværkulturel familieaften)

Sjælesorg

Kæmper du med troen, selvværdet, relationer, eller ramler hverdagens småting for dig? Hvad end du står I, vil jeg meget gerne lytte til dig, tage en snak om hvor Gud er midt i det hele, hjælpe dig videre og bede for dig. Alt hvad vi snakker om er selvfølgeligt fortroligt og kommer ikke videre.