Photo of Niels Hankelbjerg  Mortensen
Landsleder i IMU
Niels Hankelbjerg Mortensen
Korskærvej 25
7000 Fredericia
22437224/82271205

Lidt om mig

Jeg er født i Tarm i Vestjylland og opvokset som den ældste af fire søskende i Aulum (mellem Herning og Holstebro). Jeg er gift med Lene, og sammen har vi to børn - Sebastian og Karoline.

Jeg er uddannet diakon fra diakonhøjskolen i Århus. Gennem den uddannelse blev jeg meget bevist om Guds ord og om, at leve troen ud i min hverdag, skulle have et helt konkret udtryk.

Jeg har derfor arbejdet i Blåkors med unge hårde kriminelle stofmisbrugere. Det var et job, der på mange måder overraskede mig, da jeg pludselig så livet fra en helt anden side, end den jeg kendte.

Herefter har jeg været ansat i folkekirken i 14 år i to forskellige kirker i Midt- og Vestjylland. I september 2017 begyndte jeg i det super spændende arbejde som landsleder i IMU.

I fritiden går jeg meget op i min familie. Jeg hygger mig også med lidt IT, og så ser jeg fodbold og holder med FC Midtjylland! Jeg er en ivrig lystfisker og elsker at nyde naturen og slapper af med friluftsliv og camping. Vi er aktive i vores lokale kirke og IM-fælleskab, og det er vi super glade for.

Fokusområder

Jeg brænder for at unge skal møde Jesus! Det er for mig at se afgørende, at vi som mennesker ikke bare lever livet uden at overveje, om der er mere, end det man lige ser med det samme.

For at kunne det, er det for mig at se vigtigt, at vi som mennesker tør at tale sammen om både de svære og lette ting. Jeg er meget optaget af, at de samtaler får lov at blive en del af de fællesskaber, vi er en del af.

Jeg kan tilbyde

Forkyndelse

  • Medvandring - Se horisonten med Jesu blik
  • Sundt selvbillede – lær at kende dig selv og Jesu syn på dig
  • Diakoni – Jesu fremstrakte hånd til alle mennesker
  • Du er elsket af Jesus – men hvad betyder det konkret i mit liv
newcomic