Én af måder I kan få Global Mission på dagsordenen i jeres lokale IMU-fællesskab er ved at invitere nogle af dem, der arbejder allermest med det til at komme og stå for en aften.

For at gøre det så let som overhovedet muligt for jer, at få stablet en aften om Global Mission på benene i jeres fællesskab, har vi samlet en liste over forskellige missionorganisationer og deres kontaktoplysninger. Så bliver det ikke meget lettere.

Afrika InTouch vil gerne komme og holde en aften, der sætter fattigdom på spil. ”Fattigdom på spil” formår med sine innovative aktiviteter og udfordrende dilemmaer at sætte fokus på verdens fattige og sætte tanker i gang om vores ansvar for vore medmennesker. Formålet med aftenen er, at vi i fællesskab reflekterer over fattigdom, dens årsager og hvad vi kan gøre.

Book din IMU-aften ved at skrive til: network@afrikaintouch.dk eller på tlf. 86761864


BDM vil gerne komme til jeres IMU. Vil du udfordres og høre om det at være volontør i den fattigste del af Tanzania? Hvordan kirken, kulturen og meget andet er? Så kontakt BDM og få en tidligere volontør ud og fortælle om sit ophold.

Book din IMU-aften ved at skrive til: bdm@bdm-dk.dk eller på tlf. 3529 4820


Israelsmissionens Unge vil gerne holde en aften der sætter mission på dagsordenen! Mennesker i Danmark har brug for Jesus! Hvordan fortæller vi det så videre? Hvad kan vi lære af mission fra andre dele af verden? Hvordan skal mission i Danmark anno 2017 se ud? Med udgangspunkt i mission blandt jøder, som vi, i Israelsmissionens Unge, har erfaring med, vil vi gerne komme ud og holde en aften om mission. Vi ønsker at inspirere til at flere må tage del i, og blive bevidste om Guds mission!

Book din IMU-aften ved at skrive til: unge@israel.dk eller på tlf. 73561270


Mission Afrika samarbejder med den kristne medie-organisation SAT-7 om at sende tv med mening ud over Mellemøsten. I kan få besøg af en af Mission Afrikas energiske oplægsholder, som vil sætte jer ind i nogle af de problemstillinger, de kristne har i Mellemøsten, og  som kan berette om, hvordan satellit-tv kan gøre en kæmpemæssig forskel for flygtninge og mennesker, der søger Gud. Mission Afrika tilbyder også, at I kan spille Fattigdom på Spil, hvor du på egen krop kan opleve nogle af de dilemmaer, et liv under fattigdomsgrænsen medfører.

Book din IMU-aften ved at skrive til Jakob Stensig Henneberg, 24 88 13 37, jsh@missionafrika.dk


PromissioYouth vil vildt gerne besøge dig og din IMU! Vi kommer gerne med et fuldt program med forkyndelse, lovsang og etiopisk mad.

Invitér os ud ved at kontakte Nanna Vad på: nanna(at)promissio.dk


Joffi vil gerne komme og besøge jer med undervisning om Jesu liv, forskellige bøger i det gamle testamente og diverse bibelske temaer, måske endda mission i lyset af den første menighed.

Book en IMU-aften ved at kontakte dem på emilpetersen@joffi.dk eller på tlf. 51 36 15 01