Del:

Udfordringer til sommeren

af
25. juni 2019

Jeg elsker sommer – specielt når det faktisk er sommer. Ligesom sidste år, hvor bare fødder, is og tur til stranden var mere reglen end udtagelsen.

Det gør faktisk de fleste ting lidt sjovere at kunne iføre sig shorts og klipklapper fremfor regnslagsponcho og gummistøvler. En af sommerens traditioner, som hverken er afhængig af klipklapper, is eller regnslagsponcho er for mig bibelcamping. Og jeg glæder mig helt vanvittigt meget. What’s not to like? Camping, venner, grillmad, lovsang og Jesus! Jeg er klar over, at mudder og regn godt kan tage toppen af bibelcamping-oplevelsen, men den kan ikke ødelægge en uge med fuld smæk på den åndelige optankning.  Jeg glæder mig, og jeg håber, at du allerede har plads på en af landets utallige bibelcampings.

Udfordringerne

Og når du nu alligevel er afsted, så har jeg 2 udfordringer til dig. Der er nok af udfordringer til både at lade det du hører leve, søge Gud i løbet af ugen i både bøn, lovsang, og hvad der ellers står på menuen. Alt sammen godt, men vi skal et andet sted hen. 

Udfordring 1 Bliv ikke i din campingvogn. Der er en ærgerlig tendens til, at lejre er det eneste sted man lærer nye mennesker at kende, mens man på camping holder sig til sin egen lille gruppe. Kom du med en gruppe, er alt fint, kom du alene, har du problemer. Det reflekterer ikke særlig godt det vi mødes om tænker jeg. Så invitér indenfor. Tag til ting, som de andre i din campingvogn ikke gider. Deltag i ting, hvor du kan møde nye mennesker. 

Udfordring 2 Invitér en ven på besøg. De fleste af os har forhåbentligt relationer med mennesker for hvem det med tro og Jesus ikke lige er hverdagskost. Måske bibelcamping er en genial måde at vise, hvordan du bruger din sommer. Måske bare en enkelt dag. Jeg er ikke så optaget af, om det hedder Hjallerup, UngCamp Mørkholt, SommerOase eller Fårevejle – det er en oplagt mulighed for at invitere dine venner til et møde med det vigtigste i dit liv. Som sagt: camping, venner, grillmad og Jesus – what’s not to like?

God sommer og held og lykke med udfordringerne.