Del:

Trust the Process

af
15. februar 2018

Hjemme i mit skab har jeg en baskettrøje, bag på denne står der Embild 21. Det særlige ved ham er, at han har givet sig selv kælenavnet ”The Process.” Det har han gjort, fordi hans slogan til holdets fans er, at de skal: ”Trust the process.” Han spiller for et hold, der i den grad har brug for genoprejsning, og det ser ikke altid lige kønt ud. Men hans budskab til fans og omverden er, at de skal stole på processen, holde målet for øje og blive ved med at arbejde hen imod målet, uanset hvor meget modgang der møder dem.

På samme måde Embild og hans hold er i proces og arbejder hen imod et fælles mål, gør vi også som kristne. Den proces vi skal stole på, er dog ikke afhængig af mig, men af Jesus. Den proces vi som kristne er i, er en proces, hvor Jesus skal fylde mere og mere i alle aspekter af vores liv.

”Jeg er vejen sandheden og livet; ingen kommer til faderen uden ved mig.” (Joh.14,6)

Jesus er sandheden

Jesus fik kæmpe hug for at påstå, at han var sandheden. Det gør vi som kristne stadig i dag. Vi har sandheden i Jesus, og det skal vi holde fast i. Vi skal holde fast, uanset hvad vi selv føler, uanset hvad samfundet fortæller os og uanset hvordan vores liv udformer sig.

Det er udfordrende at holde fast i, når det der præger vores samfund er sandheds relativisme. Det som jeg føler er sandt, det er sandt. I hvert fald for mig selv. Problemet er bare, at hvis en sandhed ikke er gældende for alle mennesker til alle tider, er det så overhovedet en sandhed?

Du ved aldrig hvad der er bedst for dig selv!

Jeg oplever en stigende tendens til at stille spørgsmålstegn, ved de ting som Gud har sagt. En tendens til at nedprioritere Guds vejledning. Guds vejledning kommer i anden række, efter hvad jeg selv føler og oplever som rigtigt.

Processen bliver ikke rettet mod Jesus og at komme tættere på ham, men mod hvor lidt af Guds vejledning jeg kan følge og stadig kalde mig kristen…

Trust the Son of God!

Hvis du tror på Jesus, og tror på at han, er vejen, sandheden og livet, så må det kunne ses i dine prioriteringer, valg og værdier.

Hvis Jesus er sandheden, så er det eneste rigtige at gøre at følge Biblens vejledning uanset hvad! Det kommer til at gøre nas, det bliver træls, det bliver hårdt. Men stol på processen og hold fokus på målet.
newcomic