Del:

Pray for Paris og …

af
16. november 2015

I denne weekend blev Europa endnu engang ramt af et tragisk terrorangreb. Endnu engang i Paris og denne gang var angrebet rettet direkte mod unge. Terroren fylder mig med harme - den er så ond, tilfældig og uforudsigelig.

Vi er mange som i den situation har brug for at vise vores medfølelse og sympati med de berørte og det franske folk. Derfor gik der heller ikke lang tid, inden der opstod sympatievents, og mange bygninger og profilbilleder på Facebook blev klædt i blå, hvid og røde farver. Det er helt naturligt og nødvendigt, når ulykken rammer så tæt på. Også her skal vi græde med de grædende. Derfor var det også fedt at opleve, at der selv til flere sportsevents blev opfordret til bøn for Paris under overskriften ”Pray for Paris”.

Kun bøn virker

Det skal vi gøre, og det er kun bøn, der i sidste ende for alvor kan nedbringe og stoppe den ondskab, som i disse år skyller ind over vores verden. Men jeg vil gerne tilføje et ”og…”. For hvis vores blik (og dermed sympati og forbøn) kun falder på Paris, glemmer vi de mange andre steder i verden, hvor ondskaben også råder, og hvor der sker mindst lige så tragiske ting. Listen af andre lande og steder, hvor der i øjeblikket sker tragiske ting, er desværre lang, og de har også brug for vores sympati og forbøn.

ISIS ønsker med deres terror at sprede frygt og død. Det må ikke lykkes for dem. Samtidig advarer Jesus os netop om, at noget lignende vil ske.

Matt. 24, 6-8: I skal høre krigslarm og rygter om krig. Se til, at I ikke lader jer skræmme! For det skal ske, men det er endnu ikke enden. For folk skal rejse sig imod folk, og land imod land, og sted efter sted skal der komme hungersnød og jordskælv. Alt dette er begyndelsen på veerne.

Det er i gang og forløsning vil komme. Mens vi venter så lad os bede for Paris og … Men lad os også bede om, at Jesus snart må komme igen og sætte en endegyldig stopper for ondskabes hærgen.

Kom Herre Jesus! (Åb.  22,20)
21. november 2019

Jeg vil godt indrømme, at jeg opsøger det. De ateistiske missionærer, som på...[mere]

24. oktober 2019

Ja, jeg ved, at det er en påstand, som man kan være uenig i. Og jeg kan heller...[mere]

17. oktober 2019

Vi lever i en evalueringskultur, hvor alle mener noget om alt og ofte giver...[mere]

10. oktober 2019

Jeg var barn i ‘90-erne og i min barndom kunne man ikke komme på nogen...[mere]

Følg bloggen: