Del:

Min ønskeseddel

af
27. november 2016

Om en lille måned er det jul, og derfor er det ved at være tid til at få skrevet ønskesedlen. Så her kommer min for IMU:

1. Ønske

Forleden var jeg sammen med eleverne på Børkop Bibelhøjskole, og en af dem stillede mig dette spørgsmål: ”Når vi er færdig på IMB, hvad ønsker du så vi gør”? Et fedt spørgsmål at få som landsleder. Her var et ungt menneske, som bare gerne ville tilbage i IMU, og bruge noget af alt det han havde lært i tjeneste for andre. Det ønsker jeg også, han gør – misforstå mig ikke. Vi har i IMU brug for en masse unge, der stiller sig til rådighed for Jesus og i tjeneste for andre – med de gaver og evner Gud har velsignet dem med. Men jeg sagde noget andet til ham. Mit største ønske for ham (og dig) er, at du træffer nogle gode og sunde valg i dit liv, så du bliver bevaret i troen – hele livet. Det kræver nogle til- og fravalg. Du skal måske vælge et job, en kæreste, eller andet fra. Måske skal du vælge et fællesskab, en trospraksis til. Jeg må desværre sige, at så er det tilsyneladende ikke alle jeg gik i IMU med, der stadig er på troens vej. Hvad vil du gøre for, at det ikke sker for dig? Så mit første ønske er, at du træffer nogle gode og sunde valg i forhold til troen.

2. Ønske

Flere teenklubber og IMU-foreninger. Igennem nogle år er der på landsplan blevet færre teenklubber og IMU-foreninger. Jeg drømmer om at det vender i 2017. Det er fedt med store fællesskaber, og de kan noget. Men jeg tror også, at de små og meget lokale fællesskaber kan noget andet. Flere fællesskaber er for mig at se lig med mere mission. Jeg drømmer om, at det er det, vi bliver optaget af i 2017. Allerede nu hører jeg om unge, der overvejer at starte noget nyt op – vil du være med i det projekt?

3. Ønske

At flere unge tog på Børkop Bibelhøjskole. Et ophold på bibelskole er et af de sunde tilbagevalg, du kan træffe (selvom det ikke frelser nogen). Vi har brug for mange unge, der prioritere tid og penge på at blive rodfæstet i Bibelen og troen på Jesus. Og at de så omsætter det i lokale foreninger bagefter, så det bliver til mere mission.

 

Kommenter gerne på denne blog og del dine ønsker for IMU i 2017.
newcomic