Del:

Kirkekaffen frelser!

af
1. februar 2018

Forleden søndag var jeg i kirke. Prædiken var god, men der var en pointe, jeg ikke forstod. Her gik det op for mig, hvad jeg kan bruge kirkekaffen til.

Jeg ved ikke, om kirkekaffe er et koncept, der findes alle steder, men i min kirke er det noget, vi har efter gudstjenesten som en hyggelig afslutning. Her har vi mulighed for, at hilse på dem vi går i kirke med og få en sludder for en sladder.

Kaffen åbnede for samtale

Til kirkekaffe fik jeg mulighed for at snakke om prædiken, med mennesker jeg normalt ikke snakker om tro og liv med. Udover mit spørgsmål til prædiken udviklede snakken sig til en almindelig snak om tro og liv, med et menneske der var ældre end mig. Vi oplevede begge, at vi kan lære noget af hinanden.

Her gik det for alvor op for mig, at menighedsfællesskabet virker. Et fællesskab i alle aldre, hvor jeg denne søndag fik snakket med et ældre menneske end jeg selv. Et menneske der har vandret med Gud længere tid end jeg selv, og derfor havde andre synspunkter samt en anden måde at høre prædiken på.

Samtidig med dette oplevede jeg et andet mennesker, jeg normalt ikke snakker med, der gerne vil lære nogle af de ting, som vi eks. gør i IMU.

Vær en del af menigheden

Denne oplevelse har gjort, at jeg virkelig glæder mig til at komme i kirke igen på søndag. Jeg håber, at denne historie vil være til inspiration for dig. At den måske giver dig lyst til at tage større del i din menighed.

IMU - Vi må ikke kommer til at lukke os sammen om os selv!
Jeg ber for åbenhed og frimodighed!
newcomic