Del:

Jul i en anden verden!

af
18. december 2020

I år bliver alt anderledes, siges det!

Avisernes forsider og mediernes hjemmesider fortæller, at i år er alt anderledes. Julen bliver ikke som den plejer, for vi har en smittesituation, som gør at vi alle må blive ved med at holde afstand.
Corona-situationen er anderledes. Det er mærkeligt at skulle holde ekstra afstand. Men selvom vi har Corona i denne jul, er det ikke rigtigt, at alt er anderledes. 

Som det plejer

Alt er faktisk som det plejer! Men måske har Corona givet os muligheden for at overveje, hvad der er normalt? 

I vores verden er der en speciel situation, men i den verden der betyder noget, nemlig Guds verden, der er alt som det plejer. I Guds verden ønsker Gud stadig at frelse os mennesker. Gud ønsker det faktisk så meget, at vi igen kan fejre, at Gud greb ind, ved at sende Jesus som en lille barn til jorden, for at frelse os. 

Gud er den samme

Corona situationen har gjort, at alt det vi regnede som normalt, i år ser anderledes ud. Men Corona har ikke gjort, at Gud er anderledes. Han er den samme, vi har fået den samme frelse tilbudt. 

Måske kan Coronaen være med til at vise os, at alt det, vi regner for sikkert i vores verden, kan ændres. Derfor er vi nødt til at gribe fast om noget, der kommer fra en anden verden, en verden som ikke ændres – Guds verden. 

Min opfordring, til dig der læser med, er derfor også, grib fat om den anden verden – Guds verden. For i den verden bliver det jul i år. Guds virkelighed er uforandret, selvom vores er forandret. Det er godt at vide, for det betyder, at vi der tror på Gud og på Jesus, har en fantastisk fremtid og et stærkt håb. 

Glædelig Jul! 
newcomic