Del:

Gud Faders syn på dig!

af
16. september 2016

Kan du, lige som mig, blive fyldt af tanker om, at Gud da umuligt kan elske og interessere sig for dig? Der bliver talt så meget om, at Gud elsker os, men hvorfor gør han egentligt det?

Jeg kan ikke forstå, hvorfor Gud gider elske mig. Hvorfor skulle den almægtige skaber af hele universet gå op i lille mig? Jeg er en lille menneske myre, som har en slemt oprørsk tendens 

Det er tanker, som, mere eller mindre konstant, er et sted i mit sind. Jeg ved ikke, om du kan genkende noget af det. Heldigvis er jeg blevet sat fri, så der er andre tanker, der fylder mere, og som altid sejre til sidst. Jeg vil gerne forklare de gode tanker gennem en lille historie.

Den Gamle Mand´s Violin

Det fortælles, at til en auktion for mange år siden var der en gammel ødelagt violin til salg. Den manglede alle strengede. Stolen og tre af stemmeskruerne var også væk. Derudover var den ødelagt i lakken. Den havde gamle pletter af snask og maling, og der var et grimt hul i bunden af den. Naturligvis var der ikke nogen, der ville købe den, og selvom der stod ”stradivarius” i den, var der ingen der troede på, at den kunne reddes. 

Lige da aktionæren ville give op og gå videre til den næste genstand, var der en gammel mand, der kom ind i rummet og spurgte, om han måtte se den. Da han så nærmere på den, blev alle forskrækket over, at han begyndte at græde ukontrolleret. Med gråd i stemmen sagde han: ”Jeg vil give 100 millioner for denne violin!” Aktionæren skyndte sig at banke i bordet, og sagde ”Solgt!”.

Da den gamle manden kom hen for at få den udleveret, spurgte manden, der stod der, hvorfor han ville betale så meget for en gammel, værdiløs bunke pindebrænde. Manden fortalte, at hans navn var Antonio Stradivari, og denne violin var netop den, han havde lavet specielt til sin søn for at vise, hvor højt han elskede ham. 

Han fortalte, at den var blevet stjålet for mange år siden, og han havde ledt efter den siden da. Han ville give 100 millioner, fordi det næst fineste instrument han havde lavet, var blevet købt for 91 millioner, men denne violin fortjente mere, for den er den fineste, han havde lavet.

Sådan ser Gud Dig!

Sådan ser Gud fader på dig. Sådan ser han på alle mennesker. Vi er det fineste, han nogensinde har skabt. Husk det når du ser dit spejlbillede, og husk det når du ser mennesker på din vej.
newcomic