Del:

Du er dig, og du duer

af
29. november 2018

Vi har brug for alle slags mennesker, hvis vi vil nå ud til alle mennesker med evangeliet om Jesus.

For nyligt sad jeg i min bil og hørte radio. Jeg havde tunet ind på P3 (ja det hører jeg fra tid til anden), og midt i udsendelsen var et reklamespot, hvor de søgte efter nye talenter til DRs talenthold.

DR søgte ikke efter den nye Simon Juul eller Mikael Bertelsen. De søgte heller ikke efter den nye Adam Duvå Hall eller Andrea Elisabeth Rudolph. De var allerede fundet og fungerede rigtig godt. Nej, det der blev søgt efter, var “dig som dig”.

Blandede følelser og gamle nyheder

Da jeg havde hørt reklamen, sad jeg tilbage med en del blandede følelser og tanker. For det første blev jeg ret glad for at høre, at DR faktisk søgte efter nogen, som turde være unikke.

Samtidig tænkte jeg også, at det er lidt trist at vi lever i et samfund, hvor vi stræber så meget efter at ligne mennesker, der, på den ene eller anden måde, har succes, at det er nødvendigt, at søge efter mennesker som tør være sig selv.

Til sidst tænkte jeg. Det er fedt, at DR endelig vil være med til at finde dem, der tør være sig selv. Det har vi i IMU forsøgt, så længe jeg kan huske tilbage.

Der er brug for dig

I IMU tror vi på at Gud har skabt alle mennesker, med hver deres unikke egenskaber og særpræg. Vi er ikke skabt til at ligne hinanden. Vi er skabt i Guds billede, til at være lige præcis den vi er.

Netop fordi vi er skabt unikke, kan vi heller ikke undvære eller erstatte et eneste menneske med et andet. Vi har brug for alle slags mennesker, med alle de unikke egenskaber, personligheder, evner og historier der findes, hvis vi vil nå alle mennesker, med evangeliet om Jesus.

I IMU har vi brug for dig, fordi du er noget særligt. Vi har ikke brug for dig som den nye Andreas Bøge til at forkynde, eller den nye David Kristoffersen til at spille guitar. Vi har heller ikke brug for, at du skal være den nye Niels Hankelbjerg til at lede IMU, eller den nye Nanna Dideriksen til at være på tv. Alle dem har vi i forvejen, og de gør det vildt godt, i den tjeneste de er sat i.

Det IMU har brug for, er at du vil være med. Ikke fordi du er ligesom nogen af os andre, men fordi du kan noget, som vi andre ikke kan - du kan være dig.

Så vil du være med til at lave IMU? Vi har ikke andre der kan tage din plads.
newcomic