Del:

Det jeg overvejede at skrive, men alligevel ikke skrev om

af
1. marts 2018

Hvad i alverden skal man skrive om, når man sidder en torsdag morgen og ikke mener noget om noget?

Så er det blevet min tur igen. Jeg skal igen mene noget om noget, og jeg har allerede slettet de første 3 potentielle blogindlæg, fordi jeg af en eller anden grund ikke kunne få det til at fungere.

De kasserede

I papirkurven, altså ikke den på gulvet, men den på skrivebordet - altså skrivebordet på computeren - ligger de andre forslag, som ikke helt fungerede.

Jeg tænkte, at man da altid kan skrive noget om tro eller sådan noget, men det gider folk jo ikke dele eller like. Og efter legendariske blog-indlæg som ”Holy smokers” og ”Den uambiøse december” er forventningerne jo blevet en hel anden.  

Så havde jeg fundet en artikel, som talte om et værdiskred i vores samfund, som i høj grad skyldtes Youtube og reality-tv som Paradise Hotel. Straks kunne jeg godt mærke, at jeg alligevel havde en mening om noget.

Bare rolig, bare rolig. Jeg er ikke ude på, at vi skal til at forbyde Paradise Hotel, som man for 100 år siden talte imod kortspil og dans. Det kan jo hverken tage kristen-navnet eller IMU-rygmærket fra nogen, at man ser Paradise Hotel. Men vi skal heller ikke tro, at det ikke gør noget ved os, at vi fylder os med tv, serier og hvad ved jeg, hvor det moralske kompas er helt ude af drift.

Selvfølgelig har P3 ret, når de påstår at ”det man hører er man selv”.  Selvfølgelig påvirker det os, hvad vi fylder os med. Spørgsmålet er heller ikke, hvad må man og hvad må man ikke. Spørgsmålet er langt mere: Hvad gider jeg at fylde mig med, hvis ”det jeg hører er jeg selv”?

Spild af tid?

Men det fungerede heller ikke som blog-indlæg. Det blev alt for langt og alt for meget løftet pegefinger.

Jeg kunne selvfølgelig også bare aflevere et blogindlæg om, at det er okay ikke at mene noget om noget. Skrive en ligegyldig tekst som folk klikker ind på, når de alligevel bruger ligegyldig tid på facebook.

Så man kan spilde sin tid på at læse noget ligegyldigt? Eller er det overhovedet ligegyldigt, når vi deler vores tanker med hinanden?

Læste du det hele? Spildte du din tid? Og hvad giver egentligt det du laver mening?
newcomic