Del:

At rejse, eller ikke at rejse

af
2. juli 2018

At rejse er at leve - men hvad med dem derhjemme?

Med derhjemme tænker jeg ikke bare på din gamle mormor, men nok ligeså meget på dine kollegaer, klassekammerater, medstuderende og hvad du ellers har af nære relationer.

Er det i virkeligheden helt vildt egoistisk af dig? Du rejser, for at DU kan få en dejlig oplevelse, som DU kan lære noget af, så DU har noget at fortælle, når DU kommer hjem.

Har du et formål?

Lige nu er der rigtig mange, der bliver færdige med en ungdomsuddannelse. Måske er du en af dem, og måske vælger du i den forbindelse at have et eller flere friår. Men hvad skal du bruge din tid på i dine friår?

Skal du ud at rejse? Eller ville det i virkeligheden give mere mening at bruge tiden herhjemme i Danmark? Hvis du rejser, hvad er formålet med din rejse så? Er formålet at tage noget med hjem, eller er det, at du skal have en oplevelse for livet?

Hvor er dit kald?

Hvor kan du fortælle flest mennesker om Jesus - Er det herhjemme? Eller er det i et andet land, hvor du ikke kan sproget, ikke kender kulturen, og mest af alt bare befinder dig, fordi du gerne vil opleve noget?

Jeg er helt sikker på, at Gud kalder forskellige mennesker til forskellige ting. Hvis du sidder med et kald til udlandet, så ønsker jeg bestemt ikke at tage det fra dig - tværtimod. Men jeg vil gerne udfordre dig, der bare rejser for at få en oplevelse. Hvor kalder Gud dig til at være?

Guds velsignelse i lige præcis dit kald!

Peace out (MIC DROP)
3. april 2020

Corona-virussen er over os. Vi er alle sendt hjem i frygt for smitten der kan...[mere]

27. marts 2020

PÅSTAND: Bibelen består af en lang række tekster, som er skrevet ind i en...[mere]

16. marts 2020

For et halvt år siden, skulle min kone og jeg flytte i rækkehus. Hele vores...[mere]

9. marts 2020

Jeg møder nogen gange nogle folk, som oplever, at der ikke rigtigt sker noget i...[mere]

Følg bloggen: 

newcomic