Del:

Volontør i Joffi

Simon Hauge Lindbjerg
3. december 2015

Vil du opleve Israel og samtidig gøre en forskel i andre menneskers liv? Så skal du melde dig til et af Ordet og Israels volontørprogrammer, Yad va Lev eller Face Israel.

Som volontør i Jerusalem vil du møde det jødiske folk indefra, få autentiske oplevelser med dem og ikke mindst være et vidnesbyrd om Jesus. Ved at hjælpe mennesker, der har hårdt brug for det, kan vi nedbryde den mur af fordomme, der er om kristne, og pege på Jesus. Mange jøder ser nemlig de kristne som årsagen til mange års jødeforfølgelser. I Ordet og Israel håber vi, at flere jøder må se Jesus som deres frelser. Og vi ønsker at give folket hjælpende hånd i form af fx lettere istandsættelse af lejligheder og hjælp på institutioner for handicappede.

Yad va Lev og Face Israel

En volontør i Yad va Lev eller Face Israel møder også de messianske jøder og deltager i deres gudstjenester. Her oplever du en helt anden måde at være Jesu discipel på, end vi er vant til i Danmark. Ud over arbejdet og en hverdag i Jerusalem vil du komme på flere ture rundt i landet og få bibelundervisning ’on location’. På turene får du fantastiske naturoplevelser, en masse bibelviden og forhåbentlig et nyt møde med Gud i Guds eget land. 

Praktisk info

Økonomien bør ikke være den store forhindring. Det koster nemlig kun henholdsvis 4500 kr. (Face Israel) og 8000 kr. (Yad va Lev) foruden flybillet. Ordet og Israel giver dig en tryg base i Joffi-huset, hvor du kan deltage i husets mange aktiviteter (herunder undervisningsaftner).

For mere information, tjek Yad va Lev og Face Israel