Del:

Volontør hos BDM

Simon Hauge Lindbjerg
29. marts 2017

Har du lyst til at få en oplevelse for livet? Vil du udfordres og se nye horisonter, og vil du være med til at gøre en konkret forskel – så er volontør BDM lige noget for dig!

Der er brug for dig. Du kommer ned til et projekt, hvor der er brug for din arbejdskraft og dit nærvær! Med dine egenskaber og en god portion gå-på-mod kan du være med til at gøre en forskel for børn og unge i Tanzania.

Du kommer backstage

Som volontør bliver du en del af det lokale samfund. Du kommer til at arbejde sammen med lokale og bliver tilknyttet byens kirke. Det betyder, at du vil lære kulturen at kende indefra, hvilket giver en helt unik mulighed for at få Tanzania ind under huden

Du får en oplevelse for livet

Når du rejser med BDM kommer du langt ud! Du kommer til at spise ris og bønner med fingrene, svinge hofterne til trommerytmer i kirken, beundre stjerneklare aftener, vågne til lyden af haner, der galer og børn som leger – alt sammen noget, der vil udfordre dig, og sætte sig spor i dit liv.

Du har mulighed for at komme ned til flere projekter: Til børnehjemmet Peters House, til førskolen Cheke Chea, til sundhedsprojektet, Primary Health Care eller som praktisk volontør. 

Vil du vide mere kan du finde mere på www.bdm-dk.dk eller ved at skrive til rhm@bdm-dk.dknewcomic