Del:

Vendekort til udenadslære

Simon Hauge Lindbjerg
29. februar 2016

Små samtalekort med bibelvers. En sjov og alternativ måde at lære centrale vers i Bibelen udenad.

Som en del af bibelBOOSt har vi udviklet nogle samtalekort, der på forskellige måder bringer Bibelen i spil i fællesskabet. Vendekortene skal bruges til noget så traditionelt og gammeldags som udenadslære.

Vi tror på, at det gør noget ved os, når vi kan huske nogle ting udenad. Derfor har vi valgt 10 centrale bibelvers, som vi gerne vil udfordre jer til at kunne i hovedet. Selvom vi måske ikke oplever, at vi lige står og skal bruge netop dette vers på studiet eller på arbejdet, så er de ting som vi kan udenad med til at forme os.

Ideer til "spilleregler"

Vi foreslår, at man lægger alle kortene ud med bibelverset nedad. Nu kan alle I gruppen se de ti skriftsteder, som vi vil udfordre jer til at lære udenad. Alt efter, hvor godt man kender versene, kan det gøres på forskellige måder. 

I kan starte med at vælge ét af skriftstederne ud og se, om der er nogen der kan huske verset uden at vende kortet, i så fald kan vedkommende lære jer andre det. Hvis der ikke er nogen, der kan det, kan I vende kortet om og så bruge 1-2 min. på sammen at forsøge at lære det. Vend så kortet rundt med bibelverset nedad igen og se, om I alle kan huske verset.

Vigtigt! Dette er en gruppeopgave, så det er ikke nok, at én af jer kan huske det. Det kan være, der er brug for at vende kortet flere gange, før det sidder helt fast. Når I har lært det første vers udenad, kan I fortsætte med nogle af de andre kort. Efter lidt tid kan I vende tilbage og se, om I stadig kan huske de første i øvede.

I kan bestille kortene ganske gratis lige her.newcomic