Del:

Tjenesteskema til inspiration

Simon Hauge Lindbjerg
18. november 2013

Som IMU-udvalg kan det nogle gange være svært at finde folk til de forskellige opgaver. Her er en idé, I måske kan bruge.

Tjenersind er en vigtig del af det kristne fællesskab, og derfor er det vigtigt, at I som IMU-udvalg sætter dette på dagsordenen, og gør det tydeligt over for IMU'erne, at de hver især kan tjene fællesskabet på forskellige måder med forskellige opgaver.

Måske kan dette citat være med til at sætte gang i snakken:  "Alle skal have en tjeneste - ingen skal have mere end to". Er det en virkelighed i jeres fællesskab?

"Tjenesteskemaet" er et skema, som de har indført i Bethesdas Unge i København for at gøre det mere konkret og overskueligt, hvilke forskellige tjenester IMU'erne kan byde ind på i fællesskabet. Helt konkret er skemaet blevet lagt ud på deres facebook side, så alle har adgang til at skrive sig på i google-dokumentet. Det giver mest mening, hvis der er tale om en lukket gruppe, så andre ikke kan ændre i filen. 

Tjek det ud, og overvej, om det ikke er noget, I kan blive inspireret af i jeres IMU. Det er oplagt at tilpasse i skemaet, så det passer mere til jeres fællesskab. newcomic