Del:

SNAK Ung

Simon Hauge Lindbjerg
27. august 2014

Det kan være svært at få startet de gode samtaler omkring nogle af de ting, der virkelig betyder noget. Måske kan et spil kort hjælpe på vej.

IMU har i samarbejde med Frederik Svinth udviklet en ny udgave af spillet SNAK, der henvender sig særligt til unge under 20 år. Håbet er, at SNAK kan skabe en hyggelig og sjov ramme for en snak, der kan være med til at gøre en forskel.

Konceptet er meget simpelt. Spillet består af et sæt spillekort, som I kan spille jeres favoritspil med. På nogle af kortene står et ord. Hvis et af ordkortene bliver spillet, er der mulighed for at tage en snak ud fra ordet. Der vil dukke ord op som: Tro, selvværd, venskaber og fremtid. 

IMU er overbeviste om, at teenagerne har brug for al den støtte og vejledning, de kan få. De har brug for at høre andres stemme og holdning, så de kan have ærlige og troværdige rollemodeller. Vi håber, at SNAK kan være en hjælp til det. 

Vigtigst af alt har teenagerne brug for, at vi peger på Jesus, som deres frelser og Herre, og det tror vi også kan ske igennem de snakke, der opstår. Spillet kan købes på snakspil.dk