Del:

Smågruppeoplæg - Undervisningsvideoer

Simon Hauge Lindbjerg
12. februar 2015

Vi lavet nogle undervisningvideoer, der sætter fokus på de enkelte kerneværdier. De er skarpe, relevante og helt sikkert værd at se i smågruppen.

Det kan nogle gange være rart ikke bare at gå udfra et klassisk smågruppeoplæg, når man er samlet. Vi vil derfor opfordre jer til at prøve vores nye undervisningsvideoer om kerneværdierne som baggrund for en aften i smågruppen. Videoerne varer 15-20 min, og giver på den måde noget solid undervisning, men efterlader samtidig masser af tid til at tale om indholdet bagefter.

Temaer

Det er forskellige personer, der underviser på de enkelte videoer. Harunder kan du se en oversigt over temaer og undervisere:

  1. Fundamentet v. Tonny Dall Sørensen
  2. Vi vil leve af dåb v. Thomas Nedergaard
  3. Vi vil leve af nadver v. Nikolaj Karkov
  4. Vi vil leve af Bibelen v. Jim Progner
  5. Vi vil leve i bøn v. Simon Hauge
  6. Vi vil leve i kærlighed v. Søren Rønn

Målet med videoerne er at give et større indblik i, hvad tankerne er bag formuleringerne, da vi mener, der ligger noget værdifuldt i dem alle sammen. 

Hvordan kan du bruge det?

Vi ønsker, at videoerne kan være oplæg til samtale og debat, og derfor er der til hver video nogle spørgsmål til refleksion og overvejelse, som I kan tale om i smågruppen.

Det kunne også være en idé at bygge en aften op om de 4 T'er med videoen som tilegnelse. I kan evt. finde inspiration til de sidste tre T'er i disse oplæg.

Videoerne kan findes i playlisten herunder.