Del:

Smågruppeoplæg - Dit livs historie

Simon Hauge Lindbjerg
21. maj 2014

Vi har lavet nogle oplæg, som sætter fokus på dit liv og den historie, du er en del af. Samtidig sætter de også fokus på den store historie, som Gud skriver. Oplæggene tager udgangspunkt i temaerne fra møderne på Konnekt 2014.

Vi lever i en tid, hvor der er rigtig  meget fokus på mig og mit liv, min historie. Vi vil i stedet fortælle historien om dit livs historie. En historie, hvor Gud er hovedperson og centrum, og hvor jeg er befriet fra at være omdrejningspunktet. Gud er forfatteren bag, det er ham, jeg lærer at kende, når jeg læser i min bibel. Når jeg lærer Gud at kende, lærer jeg også mig selv at kende. Jeg er altså biperson, mens Gud er centrum.

Der skal dermed gøres op med tendensen til at sætte sig selv i centrum og læse bibelen med fokus på, hvem jeg er, og hvad der er relevant for mig. Det er Guds fantastiske historie, både dengang og i dag.

Oplæggene er bygget op om de 4 T'er, så der er nok stof til en hel samling med smågruppen. Hvis I finder det relevant, kan I vælge at se forkyndelsen fra Konnekt enten sammen med smågruppen, eller som forberedelse til jeres samling.

  1. Når Gud skriver historie
  2. Lammets Bog
  3. Historiens persongalleri
  4. Dit livs historie