Del:

Samtalekort - bibelBOOST

Simon Hauge Lindbjerg
29. februar 2016

Inspirerende samtalekort der kan være med til at understøtte en samtale og dialog om Bibelen i jeres fællesskab eller smågruppe.

Én af de ting, vi har ønsket at sætte fokus på med bibelBOOST, er, at IMU bliver et sted, hvor vi helt naturligt får åbnet Bibelen og talt om, hvad der egentlig står der, når vi mødes. Det kan nogle gange være rart med nogle værktøjer til det, og derfor har vi lavet samtalekortene, der gerne skulle være en hjælp ind i denne udfordring.

Vi vil leve af Bibelen, også i fællesskabet

Vi håber, at kortene kan være med til at bringe Bibelen i spil i jeres fællesskab, og at det må blive tydeligt, at vi kan hjælpe og støtte hinanden som fællesskab, når det handler om at leve af Bibelen. 

Vi er overbevist om, at Bibelen er en af de vigtigste steder, hvor Gud viser os, hvem han er, og hvad Jesus betyder for os. Derfor ønsker vi at leve af den, og det budskab vi møder der.

Hvordan skal vi bruge dem?

Helt konkret har vi udviklet tre forskellige typer samtalekort. Herunder finder i links til nogle uddybende beskrivelser af de enkelte kort, hvor der er en introduktion til de tre typer kort og idéer til, hvordan de kan bruges helt konkret i jeres fællesskab. 

Vi vil foreslå, at I bruger kortene som en aktivitet til nogle af jeres møder, eller måske kan I sætte en hel aften af, hvor I bruger dem som afsæt for samtalerne. Helt konkret fungerer alle kortene bedst i mindre grupper på 3-4 personer. I kan vælge at bruge de samme kort i alle grupper, eller I kan lade det være frivilligt, hvilken type kort folk helst vil prøve, og så lave grupper efter det. 

Hvis I har brug for flere kort er i velkommen til at bestille flere på vores bestillingsside.

God snakkelyst!