Del:

PEPtalks til teenagere

Dorthe Lindbjerg
17. august 2016

Vi brænder for, at teenagere skal lære Gud bedre at kende! Derfor har vi lavet YouTubekanalen PEPtalks med videoer, der hver uge tolker svære emner på en let og forståelig måde.

PEPtalks er IMUs YouTubekanal for teenagere og har ungdomsmedarbejder Peter Højlund som vært. Peter forklarer på en let og forståelig måde, hvorfor han tror på Gud, og hvem Gud egentlig er.

Han er ikke bange for at tage fat om de svære emner! I nogle af de første videoer har han allerede prøvet kræfter med "Hvad må jeg som kristen?", "Nådegaver" og "Satan".

Del videoerne

Vi håber, rigtig mange teenagere vil følge kanalen, som kan findes på adressen youtube.com/c/PEPtalks. Er du leder i en teenklub, efterskolelærer eller præst, skal du endelig føle dig fri til at bruge videoerne til en andagt eller ifbm. et oplæg om et af de emner, videoerne tager op.

PEPtalks er ikke kun for dig der er vokset op med kristendommen som en del af din hverdag. Den er også til dig, der ikke kender så meget til det med tro, og bare er lidt nysgerrig på, hvad det går ud på.

Hør Peter selv forklare, hvad PEPtalks er her: