Del:

Nyt lederkursus opgraderer på mission

Ole Noermark Larsen
13. december 2019

Et nyt og opdateret lederkursus i tre moduler skal udruste IMU'ere til at påtage sig både praktisk og åndeligt lederansvar, fortæller undervisningskonsulent Daniel Præstholm, som opfordrer unge i alle mulige lederfunktioner til at deltage.

»En stor del vil handle om det praktiske - mødeledelse, programlægning og den slags. Det er klassisk lederuddannelse, som også er godt af have på cv'et, når man skal søge job,« siger han.

»Derudover vil vi se på, hvad Bibelen siger om at være leder og om at være et kristent fællesskab. Og så skal vi bruge tid på at netværke på tværs af fællesskaberne.«

IMU's Lederkursus erstatter det tidligere kursus »4U«, men emnerne vægtes anderledes, og forløbet bliver mere  dynamisk. »Vi har især opgraderet på mission, så vi kommer til at bruge et helt modul på at snakke om, hvordan mission helt konkret kan få lov til at fylde i vores forståelse af at være ledere og IMU-fællesskaber, « siger han.

IMU's Lederkursus afvikles samtidig i Aalborg, Herning, Børkop og København den 18. januar, 22. februar og 21. marts. Yderligere oplysning og tilmelding findes på https://imu.dk/aktiviteter/leder/imus-lederkursus/.newcomic