Del:

Samtalefolder - Tændt&Sendt

Simon Hauge Lindbjerg
23. februar 2017

Hvad vil det egentlig sige at være Tændt af Gud - Sendt i kærlighed, og er det en virkelighed i mit liv? Det er nogle af de spørgsmål, som denne samtalefolder sætter på dagsordenen.

Missionssamtale (alt)

Det kan være meget givende at tale med andre om det at leve som kristen. Derfor har IMU udviklet denne folder, der indeholder et samtaleværktøj, der har til formål at skabe personlige og konkrete samtaler om det at være sendt i kærlighed.

Folderen indeholder et overblik over samtalens forskellige skridt med forslag til forskellige spørgsmål, som kan bruges undervejs. Det er derfor lige til at gå til, og den kan bruges  i kort form ved et møde eller med smågruppen. Det er også oplagt, at udvalg bruger samtalen som vejledning til en generel samtale om det at være sendt, både som fællesskab og individuelt.

Samtalen i medvandring

Folderen er målrettet to personer, der ønsker at tale om det at være tændt af Gud og sendt i kærlighed. Det kan derfor give rigtig god mening at bruge den i forbindelse med en medvandringssamtale.

Medvandring handler netop om, at en kristen følges med et andet kristent menneske et stykke af livsvejen for at dele liv og tro med hinanden og her kan denne folder være med til at sætte en vigtig samtale i gang.

Den kan bruges i forbindelse med:

Bestil folderen her.

Se/download folderen her.newcomic