Del:

Vision for medvandring

Simon Hauge Lindbjerg
14. december 2012

Det er visionen for medvandring, at mennesker sammen må opleve, at Jesus bliver en central del af deres fællesskab med hinanden.

For mange kan det være svært at finde ud af, hvordan vi helt konkret skal nå dertil, fordi vi bl.a. er udfordret af individualisme og mange skift i vore relationer. I den situation kan det være godt, at have nogle rammer for vores samvær, så vi kan holde os selv og hinanden op på, hvad det er vi vil: Gå sammen med Jesus og hinanden på vejen gennem livet.

Hvad skal kurven illustrere?

Medvandringssituationen er en relation, hvor medvandreren møder et andet menneske. Vi illustrerer hver medvandringsform ved hjælp af en medvandringskurve, hvis højeste punkt markerer det mest centrale i relationen. Som medvandrer udvikler man i høj grad selv den relation, som skabes med det andet menneske, men der er dog nogle grundlæggende ideer og grænser for medvandringsrollen, som vil blive uddybet her.

I IMU ønsker vi, at medvandring skal være en integreret del af vores arbejde på alle niveauer, og derfor har vi lavet introduktion til de tre former for medvandring, som vi arbejder med i IMU.

  1. Basismedvandring
  2. Ledermedvandring
  3. Foreningsmedvandring

 

 newcomic