Del:

Masse af oplæg til smågruppen

Daniel Præstholm
28. maj 2020

Selvom coronaen stadigvæk spøger, har der ikke været lukket ned for produktionen af smågruppeoplæg. Skal I mødes i jeres gruppe, så tjek nogle af de nye oplæg ud på siden.

Efter ændringen af formatet på vores smågruppeoplæg her fra IMU i 2018 (se denne artikel) har vi henholdsvist produceret helt nye oplæg, men også konverteret gamle oplæg til det nye format, så de ikke længere er i pdf-form, men ligger som online artikler med flere henvisninger til vores andre platforme som fx Jesusnet.dk og imedia.dk.

Især det sidste er blevet gjort med en række oplæg her i krisetiden, så de gamle oplæg har fået nyt liv. Her vil jeg lige præsentere nogle af disse kort:

Jesus-billeder

Disse tre oplæg fokuserer på nogle centrale billeder, som Bibelen bruger om Jesus. Når vi taler om Gud, så bruger vi billeder, men det er ikke uden betydning, hvilke billeder, der bruges.

Alle tre oplæg tager fat i mindst to tekster fra Bibelen: én fra GT og én fra NT.

Du finder serien under Tema.

Bøn

Denne miniserie bestående af tre oplæg handler om bønnens gave. Hvor er det fantastisk, at vi kristne kan henvende os direkte til Gud og være sammen med ham i bønnens rum. Oplæggene er ret forskellige, men fælles for dem er temaet.

Du finder serien under Tema.

Vokseværk

Den sidste gruppe oplæg, som har fået nyt liv, som jeg vil præsentere her, består af tre oplæg med det til fælles, at de alle kredser om at vokse: i kærlighed, i generøsitet og i kendskabet til Gud.

Du finder serien under Tema

Til slut vil jeg også gerne slå et slag for nogle af de spritnye oplæg, som er lavet i løbet af 2019:

Galaterbrevet

En skrivegruppe i Region Syd har udarbejdet ti oplæg, som leder brugerne gennem dette fantastiske Paulus-brev. Ved at bruge disse oplæg kommer du og din gruppe slavisk gennem hele brevet, men samtidig kommer I også til at drøfte mange forskellige og aktuelle emner.

Du finder serien under Bibeltekst.

Fællesskab

En skrivegruppe i Region Midt har ligeledes i 2019 udarbejdet ti oplæg, som alle har det tilfælles, at de zoomer ind på fællesskab. Som mennesker er vi skabt relationelle. Det betyder, at vi i mange forskellige situationer befinder os i fællesskab med andre mennesker. Det være sig familiemæssigt, kollegaer, Jesus osv.

Du finder serien under Tema.

Når I nu skal til at mødes i smågrupperne igen, så overvej, om I ikke skal bruge nogle af disse oplæg. Andre oplæg bliver også løbende lagt op, så hold jer orienteret her på siden.newcomic