Del:

Jeg er køn - for teenklubber

Daniel Præstholm
25. november 2020

Ud fra Jeg er køn-materialet er der nu udarbejdet et hæfte målrettet teenklubberne, hvor der er inspiration til 5 klubaftener. Hæftet klæder jer på som ledere til at snakke om sex og identitet med teenagerne.

Jeg er køn er et undervisningsmateriale, som er målrettet seksualundervisningen i 1.-6. klasse, og som er udarbejdet ud fra kristne værdier og et kristent menneskesyn. En række kirkelige organisationer står bag materialet (IM's Familiearbejde, DFS, IMU, LMBU, BUO, FKF og Adam&Eva.dk).

Find materialet her.

Også for teenagere

Jeg er køn er som sagt i første omgang udarbejdet til seksualundervisningen i skolen og til 1.-6. klasse, men der er så meget godt at hente i materialet, at man nu har udgivet et hæfte, hvor du som teenleder kan blive klædt på til at tage snakken omkring sex, identitet, kærlighed og følelser med de teenagere, som du har fået ansvar for.

Der tages udgangspunkt i det oprindelige Jeg er køn-materiale, men perspektivet udvides, så det kommer til at være i teenagehøjde.

Hæftet indeholder oplæg til 5 klubaftener, og der følger en online bilagsmappe med, som du finder her.

Sådan får du fat i hæftet

For kun 50 kr. kan du bestille et fysisk eksemplar af hæftet. Du bestiller materialet nederst på siden her og får derefter tilsendt en faktura på mail. Du er velkommen til at bestille andre IMU-materialer i samme omgang.

*Normalt er IMU's materialer gratis, men fordi dette er et materiale, som vi har udarbejdet i fællesskab med andre organisationer, er der indgået aftale om, at prisen er fast på netop dette hæfte.