Del:

IMU er på instagram

Nikolai Meyer Olesen
7. februar 2019

IMU er begyndt at bruge det sociale medie Instagram, fordi vi gerne vil vise, hvad der sker i IMU i dagligdagen.

Vi har tidligere været rigtig gode til at fortælle om alt det, der sker i IMU, når vi afholder stævner og andre store arrangementer. Men med instagramkontoen imudk vil vi gerne vise hvordan det ser ud, når vi er sammen som IMU i hverdagen.

Derfor har vi brug for jeres hjælp. Vi har ikke muligheden for at være til stede, til alt IMU’s arbejde rundt om i landet. Til gengæld ved vi, at I er der. Derfor vil vi gerne bede jer om hjælp, så vi kan vise, hvad der sker i IMU lokalt.

Det vi søger, er billeder af, hvordan det ser ud hos jer, når i er sammen som IMU. Det kan både vise jeres almindelige IMU møder, men det kan også være billeder fra en hyggeaften, en lejr, en IMU aften med et alternativt indhold, en tur på McD eller til stranden, en bibelstudiegruppe eller en kaffepause. Det vigtigste er, at det viser, hvordan det er at være IMUer hos jer.

Vi har lavet en lille guide, du kan hente HER. I den kan du læse lidt om, hvordan du får taget det gode billede, og hvordan du skriver en tekst, der kan komme med opslaget.

Vi har lavet en mail: some(at)imu.dk som I kan sende indhold til, så vil vi udgive det på imu’s instagram.

Vi glæder os til at se hvordan i laver IMU.