Del:

Idékatalog til teenarbejdet

Simon Hauge Lindbjerg
2. maj 2014

Det kan godt være udfordrende at skulle finde på aktiviteter for teenagere uge efter uge. Derfor har vi samlet et katalog med en masse forskellige forslag og idéer, der er lige til at bruge.

Vi har samlet et katalog med en masse forslag til aktiviteter. Det er ikke sikkert, at alle er lige relevante for dig, da det kan afhænge af, hvor mange teenagere der er, hvor I mødes henne, hvor gamle de er osv. Vi håber dog, at der vil være noget, som kan være med til at inspirere og hjælpe dig, lige meget hvor du møder teenagerne.

Opbygning

Vi har inddelt aktiviteterne i tre kategorier: Crowdbreaker, igangsætningsaktiviter og bøn. Det har vi valgt at gøre, fordi det tager afsæt i den opbygning, vi bruger i de forskellige TeenTools, vi udarbejder. TeenTools er sammenhængende oplæg til en aften bestående af:

  • Crowdbreaker
  • Igangsætningsaktivitet
  • Undervisning/Forkyndelse
  • Bøn

 Det kan meget vel være, at I opbygger jeres teenarbejde på helt andre måder, men vi har valgt at bruge denne skabelon til kataloget. Det er dog også muligt at vælge og vrage i mellem det og bruge lige netop de aktiviteter, som giver mening for jeres teenagere. Det vigtigste er, at teenagerne møder Jesus, hinanden og jer som ledere. Det kan til sammen være med til at gøre en kæmpe forskel for dem.