Del:

Hvorfor være tilknyttet IMU som teenklub?

Simon Hauge Lindbjerg
26. marts 2013

At være tilknyttet IMUs teenklubnetværk giver en række fordele, som du kan se mere om her.

IMU tilbyder en række gode og meningsfulde redskaber og materialer til teenarbejdet. Vi ønsker at give teenledere de bedste muligheder for at udvikle sig og opleve tryghed i lederopgaven. Her på imu.dk finder du en række materialer til brug i teenarbejdet. Brug dem flittigt!

Muligheder i teenklubnetværket

Som en del af teenarbejdet i Indre Mission har I en lang række af ressourcer, som I kan gøre brug af i jeres arbejde:

  1. I er altid velkomne til at kontakte vores ungdomskonsulent, hvis I har spørgsmål ifbm. jeres arbejde, eller I savner tips og ideer til nye aktiviteter. Klik for at finde en oversigt over ungdomskonsulenter.
  2. Her på vores hjemmeside imu.dk kan I finde forskellige materialer, der kan hjælpe jer i arbejdet. Her finder I fx bibeltimer og teentools samt gode tips og idéer til dig, som er leder. 
  3. IMU-sekretariatet opdaterer løbende jeres teenklubkontaktperson om, hvad der rører sig i teenarbejdet. 4 gange om året sender vi et nyhedsbrev med PR-materiale, og cirka 1 gang i måneden sender vi en nyhedsmail med aktuel information. 

Tilslutningsskema

Hvis du er leder i en teenklub, som gerne vil tilsluttes IMU, kan det ske ved at downloade, udfylde og sende et tilslutningsskema.

Du kan downloade det her.