Del:

Hold ikke det gode tilbage

Simon Hauge Lindbjerg
23. april 2014

Du er, kan og har en masse godt. Det skal du ikke holde tilbage men dele ud af. Det er en af de pointe, som IMU ønsker at sætte fokus på i en ny kampagne.

I vores kultur tænker vi tit på, hvad vi kan få og hvordan vi opnår mest muligt. Vi har allerede rigtig meget, og det må vi ikke holde tilbage, men dele ud af til folk omkring os. Spørgsmålet melder sig derfor: Holder du det gode tilbage?

Når vi taler om givertjeneste, kan det hurtigt blive med et negativt fortegn, da det handler om dårlig samvittighed. Vi vil gerne vende fokus over på den positive virkelighed, at vi i Danmark har det rigtig godt på mange måder, og vi må derfor overveje, hvordan vi kan leve et liv, så vi ikke holder alt det gode tilbage til os selv.

I Ordsprogernes Bog står der: "Hold ikke det gode tilbage fra den, som har brug for det. Når det står i din magt at yde det" (Ordsp. 3,27) Det er denne positive vinkel, vi gerne vil opmuntre og udfordre dig til at have, når det gælder givertjeneste. Du kan læse hele vores folder her og se mere om muligheder for at støtte IMU økonomisk her.

Det handler dog ikke kun om penge, når vi siger, at vi ikke ønsker at holde det gode tilbage, men det er en sætning, som gerne må fylde i alle områder af vores liv. Vi tror på, at det kan være med til at gøre vores kerneværdi om at leve i kærlighed til virkelighed.

Du kan finde to oplæg til smågrupper om givertjeneste her.newcomic