Del:

Forkyndelse fra Event 2018

Nikolai Meyer Olesen
15. november 2018

Nu kan du se, eller gense, forkyndelsen fra Event 2018

Velkommen hjem

Event 2018 handlede om at være hjemme. Noget af det vigtigste for et menneske er oplevelsen af at høre til et sted - at have et hjem. Vi kan have mange steder, hvor vi kan føle os hjemme, men kirken påstår, at der kun er et sted, hvor vi er virkelig hjemme. Det er først når, vi hører Jesus til, at vi virkelig ved, hvad det vil sige at føle sig hjemme.

Alligevel kan vi opleve, at vi ikke rigtig føler os hjemme i denne verden. Der er noget i os, der længes efter et bedre hjem end denne verden.

Dette tema tager Event 2018 udgangspunkt i, og gennem fire stormøder sættes der fokus på, hvad det vil sige at være hjemme.

“Til middag hos” v. Emil Rindom

Vi kan fylde vores liv med alt muligt godt, men når alt kommer til alt, er der ikke noget af det, der kan holde i det lange løb. Jesus kan derimod give det, der rækker ind i evigheden.

“Hjemmehjælp” v. Kristoffer Simonsen og Sofie 

I vores hverdag kan vi møde mange ting, der kan kan få os til at miste modet i troen. Men hvis Jesus bor i vores hjem, står vi aldrig alene i kampen mod disse ting. Vi behøver ikke være perfekte, for overfor Jesus betyder vores præstationer ikke noget.

“Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” v. Peter Bruun

Når man handler med huse, er husets beliggenhed ret vigtig for husets værdi. I forhold til troen er ens beliggenhed i forhold til Gud også enormt vigtig.

“Hjemve” v. Peter Bruun

Vi lever i en verden, hvor ondskab og død er en del af virkeligheden. Når vi møder ondskab, bliver længslen efter en verden, hvor ondskab ikke findes, tydelig. Sådan en verden lover Jesus os.

Du kan få en oversigt over playlisten, hvis du trykker på "playliste" oppe i venstre hjørne.

 newcomic