Del:

Forkyndelse fra Event 2016

Simon Hauge Lindbjerg
23. november 2016

Her finder du videooptagelser af forkyndelsen fra Event 2016, hvor temaet var "Beat of change".

Event er mange ting, men noget af det vigtige er fire møder med inspirerende og aktuel forkyndelse. Hvis du enten ikke var på Event, eller bare har lyst til at gense forkyndelsen fra møderne, har vi samlet en playliste med alt forkyndelse fra møderne på Event 2016. 

Det overordnede tema for Event var: Beat of change. Målet var at sætte fokus på, at Gud har et hjerte, der slår for alle mennesker, fordi vi er hans skabninger. Møderne forsøgte så på forskellige måder at belyse, hvordan dette hjerteslag, dette beat, kan forandre og forvandle os. Der blev også sat fokus på, hvad der kan gøre, at vores liv kan opleves både offbeat og onbeat i forhold til Guds hjerteslag.

Emnerne for de forskellige møder var:

Heratbeat v. Helene og Michael Nygaard

  • Dette møde sætte fokus på, at Guds hjerte slår for alle mennesker, og at dette hjerteslag giver vores liv mening og værdi.

Offbeat v. Michael Nygaard

  • Dette møde sætte fokus på, at vi som mennesker i os selv lever offbeat. Vi er syndere og derfor har vi brug for at Gud griber ind i vores liv, så vi bliver reddet af hans hjerteslag.

Upbeat v. Jim Progner

  • Dette møde sætte fokus på, hvilket liv det er, Gud redder os til. Det er et liv i frihed. Men hvad så, når jeg ikke oplever denne frihed?

Onbeat v. Frederik Enevoldsen

  • Dette møde sætter fokus, hvordan vi kan leve et liv, der er onbeat med Guds hjerteslag.

Du kan få en oversigt over playlisten, hvis du trykker på "playliste" oppe i venstre hjørne.