Del:

Bliv en del af IMU-netværket

Simon Hauge Lindbjerg
11. september 2013

IMU-netværket er et livgivende, nærende og ikke mindst kristusfokuseret fællesskab for teenarbejde.

Det er nu muligt at være en del af IMU på forskellige måder som tenklub. Vores mål er at bringe teenagere tæt på det centrale for fællesskabet – nemlig Kristus. Samtidigt ønsker vi at bringe de forskellige foreninger og grupper tæt på IMU og hinanden, for at styrke fællesskabet.

Identitet og en IMU-medarbejder til forskel!

Vi skelner mellem tilslutning og tilknytning. Tilslutning er en gensidigt forpligtende relation, hvor det lokale arbejde er en del af IMUs arbejde. 

Tilknytning er en løsere relation, hvor teenarbejdet knytter sig til IMU-netværket uden at blive en egentlig del af IMU’s arbejde. Hvad er forskellen? Grundlæggende er der identitet og en IMU-medarbejder til forskel. Ved at tilslutte jeres arbejde til IMU tager IMU-medarbejderen aktivt initiativ til konkret sparring mm.

Hvad skal vi vælge?

Vi er selvfølgelig behjælpelig med råd og vejledning enten ved henvendelse til IMU-sekretariatet eller den lokale IMU-medarbejder. I kan også læse mere om muligheder i denne folder. Hvis I ønsker at blive en del af netværket, kan I udfylde en tilmelding her.