Del:

20 nøgler til dig der sidder i IMU udvalget

Nikolai Meyer Olesen
19. juni 2018

I IMU vil vi gerne hjælpe det enkelte udvalg, til at lave den bedst mulige forening lokalt. Derfor har vi udgivet 20 nøgler, med værktøjer til at sidde i udvalget.

Kniber det med at huske hvordan det man laver en visionsproces? Halter det med PR for jeres arrangementer? Og hvordan styrer man egentlig en IMU forening?

Sidder du med ovenstående spørgsmål, eller er udvalgsarbejdet kørt i hårknude? Så kan der være hjælp at hente i IMUs nye hæfte 20 Nøgler til udvalgsmedlemmer.

IMUs grønspættebog 

Som udvalgsmedlem i IMU kan man nogle gange stå og mangle svar på praktiske spørgsmål, og det er ikke altid, at man har tid til at ringe til ungdomskonsulenten eller IM-formanden.

Derfor har vi nu udarbejdet hæftet 20 nøgler, der er tænkt som et nøglebundt af gode råd og hjælpemidler, som udvalgsmedlemmer kan hive frem, når de lige står og mangler det.

Skal ikke stå alene

Hæftet kan og skal selvfølgelig ikke stå alene, men skal suppleres med yderligere undervisning fx i form af IMU’s lederudrustningskursus 4U, men det er en god begyndelse, og det giver et hurtigt overblik over nogle af de udfordringer, som man kan møde i udvalgsarbejdet

Du kan finde hæftet i PDF format HER.