Del:

15 livliner - Opdateret

Simon Hauge Lindbjerg
1. maj 2017

Mangler I inspiration til at bruge tid på bøn i jeres fællesskab? IMU ønsker at sætte fokus på vigtigheden af, at vi som kristne lever i bøn, derfor har vi lavet folderen ”15 livliner”.

En af IMU’s kerneværdier er: Vi vil leve i bøn. Bønnen er en fantastisk livline Gud har givet os, så vi kan få vigtig kontakt med vores skaber og frelser. Det er virkelig en gave, som vi må hjælpe hinanden til at bruge.

Det kan være svært at forholde sig til at leve i bøn, for hvordan gør man det i praksis? Vi forbinder ofte bøn med at sidde helt stille med foldede hænder, men vi vil gerne pege på at et liv i bøn kan udleves på mange forskellige måder også i fællesskabet. 

Folderen 15 livliner indeholder ikke mindre end 15 gode og spændende forslag til, hvordan I kan leve i bøn som fællesskab. Prøv det af! Det kan være I finder en favorit, som fungerer særligt godt, eller måske er det bedst, hvis i skifter i mellem de forskellige muligheder.

Selvom folderen særligt henvender sig til fællesskaber, er der flere af forslagene, som sagtens kan bruges til personlige bønner også. Du finder folderen i en elektronisk udgave her, og du kan bestille fysiske eksemplarer her.

Folderen er blevet opdatere i forbindelse med IMU's årsfokus: Tændt&Sendt.newcomic