Del:

10 Guldkorn

Simon Hauge Lindbjerg
12. september 2016

Der er vers i Bibelen, som på en særlig måde rummer nogle sandheder, der ganske enkelt er guld værd. Vi har forsøgt at samle nogle af de vers på fire postkort, så du kan have dem lige ved hånden.

Der er mange steder, man kan begynde, hvis man gerne vil læse i Bibelen, men det kan tit bliver lidt spredt fægtning, hvis man vælger noget tilfældigt hver gang. Vi har derfor samlet ti bibelsteder, der kredser om samme emne eller spørgsmål på nogle nye postkort med titlen 10 Guldkorn. Der er udgivet fire forskellige postkort med hver deres titel.

Tanken er, at kortene kan bruges som en bibellæseplan, hvor du læser et af versene hver dag. På den måde kan du f.eks. bruge 2 uger på at læse centrale vers om det samme emne. Det er helt bevidst, at der kun er tale om nogle få vers ad gangen. Vi tror, det er vigtigt at understrege, at lidt men godt kan være mindst lige så godt som en lang smøre. 

Helt konkret kan det handle om, at man sætter 5 min af til kort at bede til Gud, læse verset et par gange og lige overveje, hvad det siger om det tema, som hele postkortet handler om. På denne måde kan et skriftsted få lov til at arbejde videre i en i løbet af dagen.

Det er også en mulighed i stedet at bruge kortene som et oplæg til smågruppen, hvor I taler om kortets tema ved at læse flere af de forskellige bibelvers sammen.

Kortene kan bestilles her.