Del:

Bliv synlig i bybilledet

Dorthe Lindbjerg
30. april 2014

Indre Mission har udviklet skabeloner for et husbanner, som kan hænge på missionshusets facade. En nem og spændende måde at gøre opmærksom arbejdet, som foregår indenfor.

Sådan kunne banneret se ud. I kan også bruge jeres eget billede.

Måske har du mødt personer, som undrer sig over, hvad der egentlig foregår inde i det der missionshus. Indre Missions markedsføringsafdeling har udviklet tre forskellige skabeloner til et banner, som kan bruges til at gøre forbipasserende lidt klogere på netop dette.

Helt praktisk

I dette dokument kan du se, hvordan husbanneret kunne se ud. På den sidste side finder du forslag til andre formater.

Det er gratis at bruge vores billede og layoutforslag, men I kan selvfølgelig også vælge at lave jeres eget og bestille banneret via egen leverandør. Teksten ”Vi mødes … ” tilpasses den enkelte IMU afdeling.

Vælger I at bestille gennem Indre Misssions markedsføringsafdeling betaler I kun for tryk. Prisen hos vores leverandør er pr. d.d. ca. 1.200 kr. for et banner i størrelsen 2 x 2 m (det får man ikke meget annonceplads for i den lokale avis). 

Vil du vide mere

Hvis I vil vide mere, er I velkommen til at kontakte indsamlings- og markedsføringskonsulent Ingrid V. Bjerre på ivb(at)imh.dk.

Har I allerede bestemt jer, kan I sende bestillingen til hende med det samme. Husk at oplyse:

  • Mødetidspunkt hos jer
  • Format på banneret
  • Evt. andet billede (i høj opløsning der egner sig til tryk)


newcomic