Del:

Volontør og praktikant med Promission

af Simon Hauge Lindbjerg
31. marts 2017

Som volontør løser du en konkret opgave og får samtidig et forvandlende møde med afrikanske kristne og deres kirke.

Lige nu sender Promissio Christian Culture Travellers til Etiopien. Som CCT’er udsendes du i 3 måneder. Formålet med din rejse er at udvide din forståelse for international mission, stifte tværkulturelle venskaber, stå til rådighed for danske missionærbørn og formidle nødvendigheden af international mission til danskere, når du kommer hjem.

Hvis du har lyst til at rejse ud på andre måder til Etiopien eller Liberia, er du meget velkommen til at henvende dig til Lotte Carlsen lotte@promissio.dk, og så vil vi forsøge at imødekomme dine ønsker.

Rejs ud som praktikant

Promissio tilbyder praktik i Etiopien og Liberia

Etiopien:

Promissio tilbyder hjælp til en spændende praktik i den karismatisk-lutherske kirke Mekane Yesus i Etiopien. Her får du lov til at følge en etiopisk præst i hovedstaden Addis Ababa i 2-3 uger eller længere. Pris for 2-3 uger: ca. 10.000 kr. inkl. rejse, forsikring, forberedelse og logi. 

Liberia:

Ligeledes tilbyder vi praktik for teologistuderende i den lutherske kirke i Liberia, her i forbindelse med et teologisk undervisningscenter i Totota, hvor man kan få afgrænsede undervisningsopgaver. Varighed cirka 3 uger. Dette kan først arrangeres i 2018. Pris for 3 uger: ca. 15.000 kr inkl. rejse, forsikring, forberedelse og logi.

Læser du et andet humanistisk fag såsom sociologi, 3K, pædagog, lærer eller lignende, er du også velkommen til at henvende dig og høre om dine muligheder.

For mere information: Kontakt Netværkskoordinator Lotte Carlsen for en samtale om ønsker og muligheder på lotte@promissio.dk31. marts 2022

IMUs nye kommunikationskoordinator skal hjælpe med, at IMUs budskaber når ud...[mere]

17. februar 2022

Bibelen taler positivt om alkohol, men advarer mod beruselse og misbrug. Det...[mere]

10. februar 2022

Man skal kunne stå inde for, hvad man gør. Derfor er det vigtigt at få snakket...[mere]

11. januar 2022

Den stort anlagte ECHO-konference udsættes i et halvt år og afvikles i stedet...[mere]