Del:

Vidnesbyrd i primetime

af Dorthe Lindbjerg
30. august 2017

Tirsdag aften sendte DR1 fra Å-festival, hvor "Nærradiofonien" med Mads Steffensen og Jacob Riising i front var på besøg i pinsen.

De to værter er klar til at modtage gæster

Jacob Riising foreviger et af øjeblikkene foran studiet

Lea delte sit ærlige vidnesbyrd om at tro på Gud og have kræft

Festivalsgæsterne sov stadig, da Mads Steffensen og Jacob Riising rullede ind på festivalspladsen med deres campingvogn tidligt søndag morgen. De var med de to sidste dage af årets Å-festival, hvor de sendte radio fra et hjørne på pladsen. 

Fortæl din historie

Det blev til en del besøg i studiet fra deltagere, som havde en historie, de gerne ville dele med de to nysgerrige værter. Der blev bla. spurgt ind til hvorfor kæresteparrene ventede med sex til de var gift, hvordan det er at være anderledes, og hvad der for én til at tro på en Gud, når man har kræft eller er homoseksuel.

Gæsterne i studiet fortalte ærligt om deres tro, og der var plads til at udfordre værterne, som fik gjort op med nogle af deres fordomme i løbet af de to dage. 

Se udsendelsen og lyt til podcasten

På DRs hjemmeside kan man lige nu se udsendelsen, som er nummer tre ud af seks udsendelser med det mobile studie "Nærradiofonien". Find det HER

Optagelserne er også blevet til en podcast, hvor der er blevet plads til nogle af de besøg i studiet, som ikke kom med i TV. Find podcasten HER (eller søg den frem i din podcastplayer). 10. april 2018

Det nyeste nummer af Geist er netop udkommet, og i disse dage er det 10 år...[mere]

6. april 2018

Der er allerede nu afsløret tre bands til den kommende Å-festival i Sdr....[mere]

27. marts 2018

19-årige Peter Møller er én af "Jesus' unge soldater" på DR3. Han håber, at...[mere]

23. marts 2018

DR3 viser mandag den 26. marts første afsnit af serien Jesus' unge soldater,...

Annonce