Del:

Vellykket indsamlingsshow på Børkop Højskole

af Lærke Thams Nord Hansen
6. december 2017

Flere hundrede så med, da Børkop Højskole inviterede til indsamlingshow.

De to værter var friske og klar, men også med til at give aftenen en afslappet stemning.

Lørdag d. 25. november samlede Børkop Højskole ind med indsamlingsshowet »IMB’s Store Indsamlingsshow«. Det blev til en sjov og afslappet aften, hvor hele 33.102,23 kr. blev samlet ind til Honduras-projektet »Boys Transition House«, Menighedsfakultetet i Aarhus samt IMB's undervisningsinventar.

Mange frivillige gjorde showet muligt

Omkring 200 mødte op og var med til at gøre aftenen både festlig og indbringende. ”Alle deltagerne var virkelig meget med på det hele” fortæller Rebekka Riisager og Søren Nissen, som begge var med til at få showet op at stå. De understreger dog, at indsamlingen var hele skolens projekt og ikke kun det udvalg, som stod i spidsen for arrangementet. Forberedelserne til showet krævede både tid og meget energi, men mange var med til at gøre indsamlingen mulig. Både elever, deres familier og bekendte, borgere og virksomheder i Børkop by og de frivillige fra Steady, som lavede lys og lyd, gjorde sit til, at få alle ender til at hænge sammen.

Alsidigt program og livestreaming  

Aftenen bestod af en auktion med to veloplagte værter i spidsen, afbrudt af konkurrencer, reportager og videoer. ”Vi ville gerne give vores gæster et alsidigt show. Ud over selve showet var der også café og slagsboder. Showet blev livestreamet på skærme rundt på skolen, så man kunne følge med ligegyldigt hvor man befandt sig. Det fungerede rigtig godt.” forklare Søren og Rebekka. Desuden fulgte 54 med fra stuerne, hvor showet også kunne streames, og donation foregå over Mobilepay.

Til Guds ære 

Indsamling sluttede af med andagt og lovsang, og netop takken til Gud, gav rigtig god mening for Rebekka og Søren. ”Vi har oplevet at Gud har været med os igennem hele processen, så ham må vi ikke glemme. Vi ønsker jo, at denne indsamling skal være til Guds ære, så det var en god måde at slutte aftenen af på – at vende blikket opad.”11. juni 2018

IMU lukker ikke ned, fordi der står ferie i kalenderen. Tværtimod inviterer vi...[mere]

8. juni 2018

Vejle IMU har siden efteråret forsøgt sig med et nyt tiltag, der har særligt...[mere]

6. juni 2018

Vi advarer ofte mod alkohol, porno og andre ting, der kan skabe afhængighed,...[mere]

8. maj 2018

Efter en årrække på standby er der nu igen IMU i Rønde. Gruppen er det eneste...[mere]

Annonce