Del:

Vær med til at række ud til det jødiske folk

af Simon Hauge Lindbjerg
31. marts 2017

Ved at støtte Ordet & Israel kan I være med til at gøre mission blandt jøder muligt.

Jøder og kristne har en lang historie af gensidig fjendskab og dæmonisering bag sig. Det besværliggør mission blandt jøder, idet mange jøder forbinder kristendom med noget negativt. 

Ordet og Israel ønsker at være med til at nedbryde denne mur af fordomme og mistro over for kristne. Dette arbejder vi på igennem vores volontørprojekter, kaldet Yad va Lev og Face Israel.

Arbejdets indhold

Yad va Lev-arbejdet fokuserer først og fremmest på at istandsætte lejligheder. Når volontørerne er tilstede hos en familie hver dag i 1-2 uger skaber det nysgerrighed og bliver til vidnesbyrd ikke bare for den ene familie, men for hele opgangen eller nabolaget.

Face Israel-projektet sender volontører ud på en række forskellige handicaphjem, hvor de fungerer som ekstra hjælp. Den kærlighed, de får lov at give videre, bliver til vidnesbyrd for både personalet, de handicappede og deres familier.

Vær med i projektet

Vi ønsker at vise Jesu kærlighed igennem handling, og I kan som IMU-forening være med i projektet. Her er to modeller:

  1. I kan betale for hjælp til en eller flere familier. Det koster lidt over 2000 kr. i materialer at istandsætte en lejlighed. Så for hver gang, I kan samle 2000 kr., kan vi række ud til en trængende familie. 
  2. I kan selv sende en volontør. I kan være med til at gøre en forskel ved selv at melde jer som volontører i Face Israel eller Yad va Lev. Måske en fra jeres IMU-forening vil rejse ud og være med, og I som forening vil forpligte jer på at støtte med forbøn og penge til arbejdet. 

Som IMU’er i Danmark kan I hjælpe, ved at bede for arbejdet og at vi må være vidner om Jesus over for det jødiske folk.  I forbindelse med disse projekter kommer vi gerne og holder en aften i jeres IMU-forening, så I kan følge med i arbejdet og få spændende bibelundervisning om Israels folks betydning.

Læs mere på www.yadvalev.dk 31. marts 2022

IMUs nye kommunikationskoordinator skal hjælpe med, at IMUs budskaber når ud...[mere]

17. februar 2022

Bibelen taler positivt om alkohol, men advarer mod beruselse og misbrug. Det...[mere]

10. februar 2022

Man skal kunne stå inde for, hvad man gør. Derfor er det vigtigt at få snakket...[mere]

11. januar 2022

Den stort anlagte ECHO-konference udsættes i et halvt år og afvikles i stedet...[mere]