Del:

Tilgiv - hvis du selv har brug for tilgivelse

af Dorthe Lindbjerg
18. august 2017

Det nye Geist sætter fokus på tilgivelse. Læs bla. om Anette, der efter et voldsomt knivoverfald fortæller om, hvor svært det er at tilgive.

"Hvis vi ikke vil tilgive vores næste, kan Gud heller ikke komme til at tilgive os. På det punkt er bibelen klar," siger Daniel Præstholm. Han hjælper os i denne udgave af Geist til at blive klogere på temaet tilgivelse, som er en hel central del af den kristne tro. 

Jeg kan ikke tilgive

Daniel erkender dog, at der kan være situationer, hvor det synes umuligt at tilgive. En af de situationer får vi et åbent og ærligt indblik i ved mødet med Anette, der blev overfaldet til en mødeaften i Åbyhøj for to år siden. 

"Det burde sikkert være muligt for mig at tilgive ham. Men det kan jeg ikke. Jeg er for meget menneske til at kunne tilgive det, og jeg ved, at Gud ved det," indleder hun artiklen, der har fået overskriften "Jeg tror, Gud har tilgivet ham". 

Mød IMUs nye landsleder

Til dette nummer af Geist har Tonny Dall Sørensen skrevet sin sidste leder. Til gengæld er der en præsentation af IMUs nye landsleder Niels Hankelbjerg Mortensen, der starter i sit nye arbejde den 1. september.

Læs Geist online eller i fysisk form næste gang, du er til IMU. 11. juni 2018

IMU lukker ikke ned, fordi der står ferie i kalenderen. Tværtimod inviterer vi...[mere]

8. juni 2018

Vejle IMU har siden efteråret forsøgt sig med et nyt tiltag, der har særligt...[mere]

6. juni 2018

Vi advarer ofte mod alkohol, porno og andre ting, der kan skabe afhængighed,...[mere]

8. maj 2018

Efter en årrække på standby er der nu igen IMU i Rønde. Gruppen er det eneste...[mere]

Annonce