Del:

Stay tuned to the beat

af Dorthe Lindbjerg
4. november 2016

Alt det gode du har hørt om på Event eller et af IMUs andre stævner behøver ikke slutte, bare fordi stævnet er forbi. Vi giver dig her fire bud på steder, hvor du kan høre mere om Jesus, Bibelen og alt det der med tro!

Grav dybt i lommen, fisk høretelefonerne frem og sæt dem i telefonen eller computeren. Så er du klar til at høre mere om tro - både i billeder og lyd.

PEPtalks på YouTube

Peter (du ved ham fra lovsangsbandet på Event) har lavet videoer, hvor han snakker om tro. De udkommer hver søndag på youtube.com/c/PEPtalks. Peter tør tale om ting, der er svære at forstå - og så er han sjov! Læs mere om PEPtalks her.

Bibelsnak

Andreas er vildt glad for at snakke om Bibelen. En gang om ugen udgiver han en podcast, hvor han og en gæst gennemgår et kapitel i Bibelen. Søg på Bibelsnak i din podcastafspiller og på Facebook eller find det lige her. Læs mere om hvad Bibelsnak er i denne artikel

Podcast fra IMU

IMU samler på taler. Vi optager dem på vores stævner, bibelcampings eller når ungdomskonsulenterne er ude og forkynde fx i en IMU-afdeling. Vi gemmer dem på imu.dk/podcast og i din podcastafspiller.

Taler på video

På vores YouTubekanal youtube.com/c/imudk kan du finde optagelser fra Event og andre stævner i IMU. Vi har gemt talerne i en playliste, så du kan blive klogere på de mange spændende emner, vi har haft på programmet.23. oktober 2021

De sidste penge til renovering af kollegierne på Børkop Højskole skal samles...

21. oktober 2021

Med stort setup og forkyndere fra flere lande sætter IMU alt ind på at skabe en...

7. oktober 2021

100 IMU'ere deltog, da der for første gang blev inviteret til IMUs nye...[mere]

23. september 2021

Fra 1. oktober er Daniel Præstholm ny landsleder for IMU (Indre Missions...[mere]

newcomic