Del:

Smågruppeoplæg - Sociale medier

af Simon Hauge Lindbjerg
27. januar 2017

De sociale medier fylder mere og mere i vores liv og fællesskaber, men hvordan skal vi egentlig forholde os til den virkelighed, de giver os?

Klaus Rasmussen, der er uddannet i Kristendom, Kultur og Kommunikation har udformet et smågruppeoplæg, der ønsker at sætte fokus på noget, som fylder rigtig meget i vores liv, men som vi måske ikke så tit får talt om.

De sociale medier er på mange måder stedet, hvor vi kommunikere med andre, og hvor der bliver kommunikeret til os. Det er en arena, der hele tiden er i udvikling og forandring, men er der nogle ting, vi må være opmærksomme på som kristne, når vi bruger de forskellige medier?

Det handler ikke så meget om rigtigt og forkert, men det handler i høj grad om at leve et sandt liv over for mennesker, både når vi er sammen med dem face-to-face, men også når vi kommunikere gennem billeder, videoer og posts på diverse sociale medier.

Oplægget er lige til at gå til og kan være med til at åbne en interessant og forhåbentlig udfordrende samtale i jeres smågruppe. Oplægget kan downloades her.11. juni 2018

IMU lukker ikke ned, fordi der står ferie i kalenderen. Tværtimod inviterer vi...[mere]

8. juni 2018

Vejle IMU har siden efteråret forsøgt sig med et nyt tiltag, der har særligt...[mere]

6. juni 2018

Vi advarer ofte mod alkohol, porno og andre ting, der kan skabe afhængighed,...[mere]

8. maj 2018

Efter en årrække på standby er der nu igen IMU i Rønde. Gruppen er det eneste...[mere]

Annonce