Del:

Smågruppeoplæg - Jul igen, igen

af Simon Hauge Lindbjerg
18. november 2016

Julen er den højtid, der fylder allermest i Danmark. Butikkerne går amok med juleudsmykning og gaveræset vil ingen ende tage. Men hvad er det egentlig, det hele handler om?

Julen er snart over os, og i den forbindelse har Simon Hauge, der er undervisningskonsulent, lavet et smågruppeoplæg, der sætter fokus på, hvad kernen i julens budskab egentlig er.

Julen kan tit blive en rutinesag. Vi kender alle de sange, vi skal synge, og vi har hørt juleevangeliet en del gange efterhånden. Det er som om, vi stille og roligt kan blive helt døve for, det budskab der er grunden til, at vi fejrer jul. Det er på mange måder meget naturligt, men hvis det er tilfældet, er det bare endnu vigtigere, at vi sammen som kristne hjælper hinanden med at holde fokus på det, der virkelig betyder noget i julen.

Det handler ikke bare om gaver, god mad og hygge. Det handler om et afgørende tidspunkt i verdenshistorie, hvor Gud for alvor sætter jord i himmel i bevægelse for at redde os mennesker.

Det er oplagt at bruge oplægget til jeres sidste smågruppesamling inden jul. Alternativt kan dele af det bruges som et input til juleafslutningen i jeres fællesskab. I finder oplægget her.26. marts 2020

Internettet er blevet en rigtig stor faktor i det danske kirkeliv. Rigtig mange...[mere]

18. marts 2020

IMU følger regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger og henviser til...[mere]

4. marts 2020

Der er brug for op mod 100 frivilige til at forberede og gennemføre Konnekt...[mere]

2. marts 2020

10 unge herrer og ni unge kvinder udgør til sammen den nystiftede kristne...[mere]

Annonce

newcomic