Del:

SAT-7: kristent TV til Mellemøsten

af Simon Hauge Lindbjerg
29. marts 2017

Ved at støtte Mission Afrika kan I gøre det muligt at sende kristent TV til store dele af den muslimske verden.

Siden opstarten i 1996 har satellit-tv-kanalen SAT-7 udsendt tusindevis af kristne børne- og voksenudsendelser til Nordafrika og Mellemøsten. 

Udsendelserne produceres i SAT-7’s egne studier i Egypten, Libanon, Tyrkiet og på Cypern og når ud til et publikum på omkring 15 millioner mennesker. Mange programmer sendes ”live”, så det kristne, arabiske mindretal i Mellemøsten og Nordafrika har mulighed for at ringe ind til programværterne og diskutere vigtige aktuelle anliggender. 

Fra SAT-7’s hovedkontor på Cypern hører vi hele tiden om vidnesbyrd fra muslimer, der er kommet til tro på Jesus via tv-programmerne. For mange nykonverterede og kristne minoritetsgrupper i det muslimskdominerede område er SAT-7’s programmer desuden den eneste måde, hvorpå de kan opleve et kristent fællesskab. 

Som et helt nyt initiativ laver SAT-7 skoleprogrammer, der sender matematik-, arabisk- og engelskundervisning via satellit direkte ind i de flygtningelejre i Mellemøsten, hvor millioner af børn lige nu opholder sig på ubestemt tid.

Mission Afrika og IMU kan bidrage med meget

SAT-7 er en TV-kanal der er oppe mod så store odds, i form af politisk fjendtlighed og tårnhøje ambitioner med små budgetter, at den faktisk ikke burde kunne eksistere - men det gør den! Mission Afrika har været med næsten siden stationens fødsel og er i dag en af de store bidragsydere med over 1 mio. kr. årligt. 

Mission Afrika vil gerne indgå et samarbejde med jeres IMU om at bakke op om SAT-7. 

  • Jeres IMU kan bede for SAT-7 – Mission Afrika sender forbønsemner
  • Jeres IMU kan samle penge ind til SAT-7. Vi finder sammen et beløb, som I årligt kan bidrage med. Vi opfordrer til et flerårigt projekt, og at I sætter ambitiøse mål. Vi bidrager gerne med inspiration til, hvad I kan gøre for at samle penge ind.
  • Jeres IMU kan dele flyers ud med information om, hvordan danske indvandrere kan se SAT-7. En god mulighed for at komme i samtale om tro og liv med herboende muslimer. 


3. september 2020

Niklas Vibe Lund er fritidsforkynder i IMU og brænder for, at det kristne...[mere]

31. august 2020

38 IMU'ere var på pletten, da Videbæk IMU for nylig tog hul på efterårssæsonen.[mere]

28. august 2020

I Skjern IMU blev sæsonen for andet år i træk skudt i gang med en kanotur, og...[mere]

26. august 2020

Efter forårets hjemsendelser er podcasten »Bibelsnak« i gang igen med fire nye...[mere]

newcomic